Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CSiPet2

tag

válasz #14955008 #5338 üzenetére

Bevallom egyáltalán nem vagyok tisztában a számokkal mostanában, de az utóbbi időben annyira megszaporodtak a látványos szarjuk le a pc-t blamák a nagy kiadóktól, hogy csak felvetül a kérdés, anyagilag ennyire nem éri meg pc-re eladni? Az Arkham Night-nak állítólag valami 80%-át visszaváltották steam-en. És ezt a kiadó simán tudhatta előre, csak leszarta. Itt valaki vagy rühelli a pénzt (ami ugye egy kiadónál nem valószínű), vagy a pc-s eladások tényleg egyáltalán nem számítanak. De ez nagyon off, hagyjuk ezt a témát.

Reménykedjünk, hogy mindkét nagy vga gyártó ad ki majd valamennyire még optimalizáltabb drivereket, hátha lesz még egy kis boost, én a 290x-emen sem tudtam ultrán stabil 60fps-t kinyüstölni, csak visszavéve egy kicsit.

(#5335) .LnB: Nem csak te aggódsz a küldi mennyiség miatt, de őszintén bevallom hogy a térképet látva sem vagyok biztos benne, hogy ők tényleg szárnyanként értik a 10+-t és nem összesen... Legyen igazatok és legalább 30pár küldit kapjunk, de nem tennék rá nagy összeget (még kicsit sem).
    Csak abból kiindulva, hogy két küldivel 40%-ot megnyitottunk (a 3*100%-ból), az 15 küldi... :W

Új hozzászólás Aktív témák