Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vegitossj7

addikt

válasz sixpak #35559 üzenetére

Én azt hittem, normalizálják Last Stand-re a geareket, de az ezek szerint PTS only volt. Az én véleményem, aki csak a PvP miatt játszik Division-t, azzal valami baj van. Mert megjelenés óta olyan glitchek vannak bent és olyannyira nem balance-olt, hogy az már csalással ér fel más játéknál. Legalább leszoktak a PvP only lootról PvE-hez. Én még remélem lesz értelmes PvP a játékban, akár DZ, akár bármi más, védelemmel, külön konzol és PC balance-al, stb-stb...

Valszeg lesz valamiféle PvE DZ is, Community eventekkel, anti-cheat még előzetesen 2. DLC-re volt időzítve bár ebben én sem hiszek, EAC lenne, mert nagy a kavarodás ott, az 1.5-re érkezett volna a loadout a besúgók szerint, újfajta technikák fegyvereknél Electronics és Toughness alapján stunnol/sebez, új skillek és pályarészek, új BOO még mindig ott lebeg az éterben, a Bratva is néhány Rioter kapta meg a modelljüket, az elején bugosak voltak, mert oroszul beszéltek, stb-stb. Ma több kiderül, ami ma elhangzik, az tuti jön, amiket meg én mondom meg 40%-ban igazak átlagban. Persze ez a Massive-on múlik, mit tart be. Amiket mondtam, de nem jöttek, jönnek, csak nem tudni mikor.

Új hozzászólás Aktív témák