Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Én azt hittem, normalizálják Last Stand-re a geareket, de az ezek szerint PTS only volt. Az én véleményem, aki csak a PvP miatt játszik Division-t, azzal valami baj van. Mert megjelenés óta olyan glitchek vannak bent és olyannyira nem balance-olt, hogy az már csalással ér fel más játéknál. Legalább leszoktak a PvP only lootról PvE-hez. Én még remélem lesz értelmes PvP a játékban, akár DZ, akár bármi más, védelemmel, külön konzol és PC balance-al, stb-stb...
Valszeg lesz valamiféle PvE DZ is, Community eventekkel, anti-cheat még előzetesen 2. DLC-re volt időzítve bár ebben én sem hiszek, EAC lenne, mert nagy a kavarodás ott, az 1.5-re érkezett volna a loadout a besúgók szerint, újfajta technikák fegyvereknél Electronics és Toughness alapján stunnol/sebez, új skillek és pályarészek, új BOO még mindig ott lebeg az éterben, a Bratva is néhány Rioter kapta meg a modelljüket, az elején bugosak voltak, mert oroszul beszéltek, stb-stb. Ma több kiderül, ami ma elhangzik, az tuti jön, amiket meg én mondom meg 40%-ban igazak átlagban. Persze ez a Massive-on múlik, mit tart be. Amiket mondtam, de nem jöttek, jönnek, csak nem tudni mikor.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- Insta360 X4 (újszerű állapot, 7 hónap garancia)
- HP ZBook Fury 15 G8 i7-11850H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX A3000 Professzionális Workstation
- Xiaomi 15T Pro fekete 12/512GB bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő