-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #2882 üzenetére
Azok hívják klánoknak a guildeket akik nem tudják mi micsoda.
Jó lenne egy guild rendszer a The Divisionba, napi guild feladatokkal, guild levellel, guild bankal, stb stb. Mint WoW-ban. Például egy raidben, hierarchia van. A Leaderek és az officerek irányítják a guildet. Ők határozzák meg a raid teamet. Ami a Division-ban 8fő/raid. Így itt (is) lehetne több raid team. Nem tudom mennyire lesz kopmlex a raid mechanizmus, mekkora fegyelmet követel majd meg, de a raid leaderek feladata a raid alatti fegyelem betartatása. Én nem vagyok leader típus, de mindig is kellett nekem egy guild leader aki irányít. Sokkal többet ki tudtam ezáltal hozni magamból.
Ott van WoW-ban Sco aki a Method guild leadere. World top wow guild (volt). Ő egy akkora szervezetet tartott a kezében ami világhírű. Igaz most feloszlottak. Na szóva Sco irl hivatásos katona, vasfegyelmet kívánt meg a csapattól. Állítólag borzasztó szigorú. De a nulláról felépített egy világelső pve guildet.
A klán pedig nem más mint bohóckodás. Egy CS:GO csapat onnantól komoly, ha már e-sport team-nek nevezheti magát. Multigaming szervezetek is vannak. Persze a pro szférában az a tuti, de hallottam már magyar nevenincs multigamingekről is, na az is csak bohóckodás. A klán az amikor találkozik 5 publikplayer és összeáll warozni.
Ezeket a klánokat egy értelmesebb fixmix ragequit-ra tilteli.
Mindig röhögök mikor különböző játékokban publikon rámírnak, hogy "Van klánod?!"
Válasz: Nincs, nem is kell.
Hogy lesz a Division-ben, lesznek dungeon-ok és raidek is?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest