Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz i@lex #18336 üzenetére

Most egy 4 fős csapatról beszélünk. Nyilván nem szólóban megyek így :)
    Majd clear sky challenge-n tesztelem. Teljesen logikus dolog az, hogy egy 4 fős csapatból egy ember jobban bírja a lövéseket. 4 rogue nem tudott leölni, mikor így voltam. az pedig nagyon sokat ér, ha pl pvp-ben 4v4 esetén a nagy sticky bombokat lövöldözve ők viszont nem tudnak visszasebezni. Mert azért 250k-s sticky-ket lövöldözve megérzi az ellenség. Így amíg én zavarom őket, meg sticky bombázom, addig rám figyelnek, engem lőnek, többiek meg lőnek hátulról. szerintem egyáltalán nem felesleges pvp-ben a minél nagyobb túlélés. ráadásul falcon lostban is. mi a tendencia?

jajaj jönnek a shotisok, egy ember a földön, két ember a földön, ultit nyomsz, azt valahogy lemegy. Így meg 4 ember él, nincs senki a földön és ugyanúgy 3 ember lövi, mintha az elején az első ember rögtön meghalt volna :P Csak közben tudok healelni, nem pedig a földön fekve reménykedek, hogy a maradék egy életben maradt ember meg tudja-e ölni a maradék egy shotgunost és a tapasztalat eddig az volt, hogy inkább nem :)

Új hozzászólás Aktív témák