Hirdetés
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
Most egy 4 fős csapatról beszélünk. Nyilván nem szólóban megyek így

Majd clear sky challenge-n tesztelem. Teljesen logikus dolog az, hogy egy 4 fős csapatból egy ember jobban bírja a lövéseket. 4 rogue nem tudott leölni, mikor így voltam. az pedig nagyon sokat ér, ha pl pvp-ben 4v4 esetén a nagy sticky bombokat lövöldözve ők viszont nem tudnak visszasebezni. Mert azért 250k-s sticky-ket lövöldözve megérzi az ellenség. Így amíg én zavarom őket, meg sticky bombázom, addig rám figyelnek, engem lőnek, többiek meg lőnek hátulról. szerintem egyáltalán nem felesleges pvp-ben a minél nagyobb túlélés. ráadásul falcon lostban is. mi a tendencia?jajaj jönnek a shotisok, egy ember a földön, két ember a földön, ultit nyomsz, azt valahogy lemegy. Így meg 4 ember él, nincs senki a földön és ugyanúgy 3 ember lövi, mintha az elején az első ember rögtön meghalt volna
Csak közben tudok healelni, nem pedig a földön fekve reménykedek, hogy a maradék egy életben maradt ember meg tudja-e ölni a maradék egy shotgunost és a tapasztalat eddig az volt, hogy inkább nem 
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gumi és felni topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Apple MacBook
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYPERX ALLOY FPS mechanikus billentyűzet - Cherry MX RED
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak közben tudok healelni, nem pedig a földön fekve reménykedek, hogy a maradék egy életben maradt ember meg tudja-e ölni a maradék egy shotgunost és a tapasztalat eddig az volt, hogy inkább nem