Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Brownage
üzenetére
Hát az utóbbi két überhypeolt játék (Battlefront, Division) esetében csak óvatosan szabad a season pass-ről beszélni. Battlefront is már kinn van vagy fél éve de még mindig nem tudja senki, hogy volt-e értelme SP-t venni. Egyiknél sem vettem meg. SW-nél is külön vettem az Outer rim-et mert nem bízok bennük. Meglátjuk Divi mit virít ezen a téren.
Nagyon remélem, hogy valamelyest bővítik a területet, ha mást nem az underground dlc-vel mert én már azt érzem, hogy kevés. DZ-t baromi kicsinek érzem. Nincs értelme csatangolni...felfedezni. Kívülről tudom az egészet. Az alap térképen meg nem akarsz bóklászni mert SEMMI értelme. Alapesetben 3 helyen vagy. Falcon, Lexi, Boo.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Battlefield 6
- Az OpenAI már az Amazonnal is összeáll
- További aktív témák...
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő