Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz bunfi #16415 üzenetére

1db M44 lőszerrel.... És akkor a rugó a hülye mi?! :D

Ez a büntetés semmi amit egy halálért kapsz ha mondjuk 4-en hátba lőnek. Ha normálisan teszed a dolgod és farmolsz DZ-ben akkor pillanatok alatt vissza lehet dolgozni. Én most lvl80-on vagyok. Sokszor buktam már vissza szintet mert meghaltam, aztán mindig visszadolgoztam. Abszolút nem nagy dolog. Én még egyszer se hátráltam meg azért egy rugó üldözésétől, vagy attól, hogy én legyek rugó mert sokat bukhatok. Ha valaki ez miatt nem tud haladni előre DZ-ben az ne a játékot hibáztassa.

Ott van bendeguz76, tegnap már 70 volt. Szerintem egész héten tolja a DZ-t, hogy meglegyen neki a 75. És sokszor egyedül van szerintem. Ő se sír csak teszi a dolgát. Amint a példa mutatja elég jól. Ha jól emlékszem -13szintről dolgozza magát most 75-re.. Azanemsemmi. Mégse látom itt siránkozni sose. :)

• pzstm

titán

simán elhiszem....63% most csak a mitigationöm, de nagyon sokat jelent, bár 89 ezer health is van mellé :B

• Brownage

tag

Ezt értem, de olvassátok el a megjelenés előtti leírásokat. Sőőt anno valamelyik ilyen E3 vagy melyik trailer is arra volt kihegyezve, hogy DZ-ben extract van, jön a 4 fős csapat és hátulról fejbelövi a játékost. Én megértem és elfogadom, ha valaki nem szereti a PvP-t, viszont sajnos el kell fogadnotok, hogy ez a játék erősen PvP-re lett megírva. Ez kb. tényleg olyan, mintha most azt mondanád, hogy a Battlefieldben ne erőltessék rád, hogy más játékosok ellen küzdj, mert te NPC-ket szeretnél ölni. Semmi akadálya. Van 6 órányi campaign, azt kell beosztani azt viszont látásra.

Nem rosszindulatból mondom, de aki irtózik a pvp-től, aki eltörölné az egész pvp lehetőséget, annak ez a játék nem való. De most komolyan. Mármint nem lesz hirtelen a játékból pve paradicsom, hiába reménykednek az emberek. Az, hogy néha kijön egy incursion az jó 1-1 napnyi elfoglaltásgnak, de hamar farmmá válik az is. Mondjuk az első DLC az kedvezni fog a pve-t kedvelőknek, azt én is nagyon várom azóta, hogy olvastam róla. Főleg amiatt vettem meg a Season Passt, mert nagyon bejönnek a földalatti helyszínek, nagyon jó hangulatuk van. Elképzelhető, hogy a Diablo Riftekhez hasonló rendszer meg fogja dobni a pve hangulatot. Csak az a baj, hogy akik nem szeretnek pvpzni, akiknek rossz élményük volt DZ-ben, azok ha eddig nem vették meg a DLC-t, azok lehet, hogy nem is fogják, így kimaradnak abból is. Bár mondjuk az utána lévő DLC-re is készüljenek a pvp-t utálók lélekben, hogy az meg ugye valami Survival mode lesz, az végképp a DZ-n belüli pvp köré épül. Ott még inkább rá lesz kényszerítve az ember, ha magát a DLC-t játszani akarja.

Új hozzászólás Aktív témák