Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
Többen írják itt, hogy sokszor kerülnek olyan szerverre ahol senki nincs...
Én egyszer már nagyon szívesen kerülnék ilyen helyre, nekem mindig meg kell küzdeni a lootért.
Pont a múltkor lett elegem, bementem egyedül, bármerre indultam, mindig ki lett lootolva előttem, illetve volt egy rugó csapat, akik semmi mással nem foglalkoztak, mint, hogy ahol kimentést láttak odamentek, és lelőtték aki arra járt. Főleg akkor, amikor rakták volna felfelé, ment a sticky, aki nem borult, az meg még kapott 1-2-t sniperrel, és mentek gyorsan felrakták a cuccot
Szóval ez annyira nem érdekes, mert kb esélytelen vagy, mint Falcon challenge egyedül (de akár csapatban is).
Kb 40 percig rohangáltam, még élő mobot is alíg láttam, kiléptem, log out/in, erre visszarak ugyanarra a szerverre, köszönöm...Mondjuk ettől még nem tudom, hogy nekem miért is esett 5 M1A (103% scavenge, bár tudom semmi jelentősége), másnak meg nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest