Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Én 88K-val 1,5 shotis lövést élek túl. Ha mind betalál, akkor 1-et talán, de ekkor már ha a másik csak rám néz vagy felém fordul már fekszek is le szépen engedelmesen.
Szóval megint szokni kell, hogy nem lehet kirusholni, hanem bújkálva, szépen ahogy csiga megy a réten, bár még így sem megy, de csak meglesz előbb utóbb a taktik az adott csapatra.
Tegnap az új senior csapattal csináltuk (47 év átlagéletkor), de még a mi óvatosságunkkal és öreges megfontoltságunkkal sem bírtuk jobb belátásra bírni az ellent..
(#15651) .LnB
Az elmúlt 1,5 hétben nekem kb 5 db M1A-t dobott a DZ, ebből 1-et elloptak, de a többit ki tudtam hozni, és volt közte egy használható (18X-es) , ami 2 működő tálenttel is jobb mint az előző 163-as. Szerintem DZ-t kellene nyomatni, mert elég sokat dobál...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest