Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Raulblanco
üzenetére
Érdekes,hogy pont 40-es tár mellett tartod értelmetlennek az újratöltést,már a falat kapartam a Vectortól amikor végre jött a patch és lecserélhettem a francba

A vigorous-t,mint sok talentet,nem ártana átdolgozni (pl akkor legyen "on",míg aktív mindhárom hpcsíkod),ennek ellenére az overheal first aidet valamint azt az egyszerű trükköt kihasználva,hogy a first aid healfelhőd,amit kibocsájt, háromszor felgyógyít, ha ki-és bemozogsz belőle,a harcok jelentős részét overhealben töltöm.
A destructive talented nyers sebzésben az AUG fölé lendíti a Vectort,de kérdés milyen %-ban fordul elő az a kellemetlen helyzet,hogy lövöd az elitet de pont amikor már halna,kifogy a golyó és tölteni kell.Ez ugye eléggé függ a felszereléstől meg hogy milyen buffok vannak,de azért igenis mérlegelendő.
Én úgy gondolom,hogy az AUG az ideális középút a Vector és az MP5 között és most nagyon olcsón lehet hozzájutni egy korrekt darabhoz.
(csak megjegyzésképp: elhasználtam 999 darabra bespájzolt weapon parts-ot a hozzá tartozó tools-al és nem jött össze egy tökéletes hármas sem - bár legalább lett másodlagos fegyvernek egy navy mp 5 brutal,self-preserved és skilled,ami nagyon jó signature skill feltöltésre)Más: A setekre visszatérve,tényleg ennyire felesleges mondanom,hogy a reckless chest +savage kesztyű elver minden más variációt jelenleg?

Kapsz egy 1.13-as szórzót a sebzésedre,csökkenti 10%-al az összes bekapott sezbést (ez működik a 65% armor cap mellett) a kesztyű meg gyakorlatilag ad 13-14% kritet ilvltől függően (hányszor lapulnak fedezekében mostanság challenge módban vagy akár pvpben az ellenfelek?)
Darálás megy ezerrel ahogy bejönnek az ejtón a spawnolós szobájukból. -
válasz
Raulblanco
üzenetére
Tehat neked megvan a tokeletes vektor. En kraftoltam 100at, egyik sem volt jo. De meg csak hasznalhato se. Craftoltam kb 50 augot. De ez meg azok al is jobb. En nem bantam meg, 51 golyo, 925loves/perc, kezelhetobb a vektortol sokkal.
Fullhp crit : oldalbakerulok. Mire ramfordul a pufi, belefostam a tarat es fekszik. Pont mindegy, hogy aktiv-e a telent, pulse-al ugyis minden loves crit xD
Akinek hasonlo szarokat sikerult craftolni, jo az aug. A sebzese eleg jo.
Mindenesetre elraktam egy brutal-halal talalentes m4et a taskamba, ha epp arra kerul a sor, hogy nerfelik az smg-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest