- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07 #27707 üzenetére
Jo lesz ez.
Hentelde volt az egesz. Pve teruleten semmi kihivas nem volt mar. Taktikus karival vegigszaladtam barmelyik kuldin ( kiveve incursion ).
Most 1 het kemeny lesz, de kitapasztalja az ember a szamara megfelelo dolgokat, es kesz.
Pve teruletre maga a survival sokkal jobban bejott, mint az ug. Nagyon feelinges. -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #27331 üzenetére
Mi köszönjük a játékot. Gyere máskor is
Ma visszatértem az 4Alpha2Banshee kombóhoz M4/G36, az M4- et a Terminalban vettem tegnap a fölösleges PxC-ből és a pontos talentet kalibráltam gonoszra, tetszett marad 1.5-ig.
Ja és 10- ről lett 21 az első crit a másik 75, tudom ez messze van még, de a kegyetlen kesztyű és recklest hétvégére berakom. -
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #26519 üzenetére
Hát még a taktikai link.
Tegnap Falconon nagyon szerettem.
De a DZ supply megszerzése után pofátlanul leszedő 4es rugó teamből is így tudtam kettőt leszedni, igaz ahogy írtam a maradék kettő meg leszedett, ja és milyen már, hogy DZ 6 supply sem ad semmi jót.
És tényleg az UG- ban jobbak esnek, de kevesebb és kíhiváson min.2 nehezítéssel. -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #26437 üzenetére
Ne bánkódj, nem jó már sajna.
Viszont a Predator mellényt megveszem biztos és csinálok egy 4 bónuszos szetett DZ-re.
DZ- ben meg a sárga ládákat érdemes kimenteni napi min. 4 kimentés x9 láda az jó pénzt hozhat.Jó a PVP-s kollégák mondják rögtön rugó többet ad és ez igaz a tegnapi is dobott 5000-et.
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MSI CYBORG 15 A13V
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged