Hirdetés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
válasz
Anonymus23 #30908 üzenetére
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #30894 üzenetére
Köszi akkor majd megpróbálom inkább ezeket gyüjteni !
-
Dendytv
senior tag
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy melyik set-el kellene kezdenem? Vagy ez mindegy? Már sok set-nek össze szedtem a darabjait csak nem tudok választani (persze nem minden szet-nek van meg minden darabja sőt ugy komolyabban egynek sincs meg) de már csak-csak meg vannak a darabok!
-
Dendytv
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #30869 üzenetére
Köszi, nem volt még részem ilyenben
hogy délelőtti szerverleállás hisz ilyenkor rendes polgár létemre
Dolgozom
-
Dendytv
senior tag
Item lvl? Lehet benézek ha nem gond
-
Dendytv
senior tag
Már nem ázért mondom de ma is voltam bent kb 2-óra (tegnap is 5-órát) hoszát s a napi quest-ek nagyon gyenge loot-ot adnak ! De ha bemegyek DZ-be akkor egy-egy komolyabb MOB leölése is ki tud dobni elég komoly set-darabokat ! De a lexi is elég komolyabb loot-ot ad valamikor ! (Már mint ami az én szintemen komolynak számit
)
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #30649 üzenetére
Ezt félek nem értem
-
Dendytv
senior tag
Valaki tudna linkelni valamit (listát/videókat) arról,hogy melyik set-et hol érdemes használni és mire jók
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #30623 üzenetére
Akkor vissza került a könnyű M4
Köszi a segítséget
-
Dendytv
senior tag
válasz
Krissz1983 #30619 üzenetére
Ööö ok de én sehol nem látom,hogy írna-e rpm-et ! rpm-nek számít az L/P ?
-
Dendytv
senior tag
Most kicsit nem tudok dönteni ! valaki segítene ?
Úgy van,hogy van egy Könnyű M4-em 850L/P-vel 7683-sebzéssel és egy Socom Scar-L 689L/P-vel de viszont 8496-Sebzéssel Itt a képpHogy mivel éri meg jobban PVP-zni a kettő közül,mert eddig a Könnyű M4-em ugye a 850L/P-vel nagyon szórta az ólmot ! De a Scar-L ben meg a Sebzése csábít elfelé ! Valaki tudna segíteni ?
Talentek:
Könnyű M4-Kérlelhetetlen-Ragadozó-Gonosz
Scar-L-Élénk-Pontos-Gonosz -
Dendytv
senior tag
Dz-szintem 35 valaki este egy kis játék ?
-
Dendytv
senior tag
válasz
Anonymus23 #30315 üzenetére
Hát én most az ak47-esel vagyok így ! DZ-ben szereztem sebzése is egész jó (már mint az én szintemen) De nagyon nehéz azt is helyben tartani, valamikor a Katonai MK46-ot egyszerűbb
-
Dendytv
senior tag
válasz
D4M13N #29913 üzenetére
És tényleg...én is így vagyok vele nekem kb olyan 500-600 órám volt/van dayz-ben s ott sem volt idegeskedés a komolyabb loot-elvesztése miatt (nah volt de nem olyan véresen komoly) akkor itt sem lesz! Plána hogy itt a náld lévő felszerelés is megmarad! Ott még akkor azt is bukta az ember!
-
Dendytv
senior tag
Valaki? Müködik már az uplay a tegnap esti gikszer óta?
-
Dendytv
senior tag
Ha lenn itt egy olyan kedves és megértő (a megértő elég hangsúlyosan mert nagyon láma tudok lenni ) játékos aki segítene egy kezdőnek úgy a főbb dolgokban privát üzenetezve ! Annak nagyon megköszönném
és hálás lennék szóval aki segítenie az írjon privátban. Előre is köszönöm
-
Dendytv
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #29190 üzenetére
Ez az amit nem értek, ilyenkor mi van tele? Mert nekem a táskámban nem volt semmi még is ezt írta!
-
Dendytv
senior tag
Szia
Nah már 2-órát tettem a játékba(uhhhhh micsoda egy Game
) az bejött amit modtál, hogy zárjak be a háttérbe mindent s most már meg van a teljes képernyőm köszönöm a segítséget
. De lenne egy pár kérdésem még ! Pl mikor bementem abba a "főházba"
ott Manhetten ben az elején !( Biztos tudod miről beszélek ! ) nah a lényeg az, hogy a kórházas küldetést megadta de a többi szárnyhoz még most sem adjameg a küldiket (pl müszaki szárny), hogy feltudjam róluk oldani az offline-t ! Kivel kell beszélnem, hogy megadja a küldiket a többi szárnyhoz is ?
-
Dendytv
senior tag
Nah nálam is lent van a játék ! De ha teljes képernyő módba rakom akkor kifagy és azt írja hogy zárjam be a programot (ablak módban pedig fut ! Úgy semmi baja) ! Lehet ez azért van mert még nem telepítettem fel a patch note-ot ! De még egy patchnote is 39GB
-
Dendytv
senior tag
[akkor nálam marad ez] és lenne egy olyan kérdésem,hogy nem-e tudja valaki, hogy ebben lesz-e magyar nyelv ?
-
Dendytv
senior tag
válasz
-=Jam=- #28744 üzenetére
Értem és köszönöm szépen mindenkinek !
akkor szerintem marad egyenlőre ez [Nem Season Pass] Mert most nincs rá 32 $. Majd később veszek,hozzá egy egy DLC-t
és most meg már jövő péntekig nem fogok tudni aludni
-
Dendytv
senior tag
Mert én is szeretnék venni mához egy hétre egy Division-t. De nem tudom, hogy Season Pass-mivel lenne jobb ! (ugye ha nem sok mindennel akkor nem vennék mert Ukrajnai vagyok s a háború miatt még a nem Season pass is kicsit drága nekem de azért kiadom most már a pénzt mert megjelenés óta tervezem meg venni !) És, hogy ha nem Season pass-t veszek akkor meg kapom-e az új patch-eket ? És, hogy hogyan kell benne karakter építeni ?
A Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest