Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz spleenszuru #4221 üzenetére

Hm, az tényleg kemény, F.O.B. Víbora.
    Van drónzavaró, de ha ki van maxolva a drón, akkor a zavaró hatósugarán kívüölről magasról jól körbe lehet járni és majdnem az összes enemy-t lehet tag-elni.

A vasút másik oldalán a tábortól Északra lévő mezőn kezdesz. Észrevétlenül kell bejutni az egyik épület 1. emeletére.
    Én Keletre szoktam kerülni, átkelek a vasúton és a mezőn megállok drónozni. Miután betageltem mindent, többek között a pisztoly piktogram környékén lévő generátort is, elindulok befelé.
    A vasútvonalnál van a kerítésen szünet, onnan Dél felé el lehet menni. A nagy hangároktól Északra van egy dimbes-bombos, fás rész, ahol hason kúszva nem vesznek észre. Ezt a részt U-alakban kerüli a kerítés, ami csak az útig ér. Onnan le lehet menni az őrtorony mögötti kapuhoz. Itt emlékeim szerint a toronyban lévő őrön kívül 4 katona van.
    A bal oldali épületben egy katona alszik, ide senki nem jön be, a katona nem ébred fel, ha nem csinálsz vele semmit. Az épületek közt van járőr, illetve a tornyokban lévő őrők is lelátnak.
    A célépület Dél-nyugati sarkánál áll egy autó, illetve az itteni ajtón járkál ki-be egy őr, itt figyelni kell, de a keleti oldalon egész nyugisan el lehet menni az épület É-K-i ajtajához.
    A ki-be járkáló őr csak a földszinten megy keresztül, a D-K-i helyiséget nem érinti. Fel a lépcsőn és ott megtalálod a társad.
    Ő feltöri a számítógépet, ha végzett, akkor le is buktok, így kezdetét veszi az öldöklés.
    Jönnek a benti és a kinti lépcsőkön, a bentihez szoktam tenni aknát, illetve az őrtornyokból belátni ide, így az ottaniakat lövöm ki először. Helikopterek és autók is jönnek folyamatosan, így az ellenség utánpótlása kb folyamatos, de a bázison kb csak 30-an vannak.

Ha COOP-ban csináljuk, akkor a keleti mezőn való tagelés után Dél felé tartok és a dokumentum piktogram felől a gerincről a lombok közt átlőve el lehet találni a generátort. Nagy könnyebbség ez.

Új hozzászólás Aktív témák