Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz Desy #3292 üzenetére

Engem a történet nem igazán hatott meg, a táj az gyönyörű, a lopakodás, mesterlövészkedés is jó. Animációk, mesterséges intelligencia, fedezékrendszer kanyarba sincsenek pl. a Division-höz képest. A folyamatosan özönlő ellenfelek, meg a visszatérő ellenfelek a bázisokra, egysíkú küldetések, mellékküldetések, borzasztóan idegesítő hibák. Ezek mind elérték azt, hogy én letegyem a játékot 50 óra előtt. Sajnos a Season Pass-al vettem meg és ki sem próbáltam egyik DLC-t sem.

Mikor 30 percet szánok a felderítésre, hogy megtervezzem a bázis lerohanását csöndben aztán játékhibák miatt 3x kell újrakezdenem akkor ott voltam, hogy Uninstall vagy sírok az Ubi-nak, hogy fizessék vissza az összeget, mert ezt így nem. Szeretem az Ubi játékokat, a nyílt világú játékokat egyenesen imádom, de kiadni egy olyan játékot, ami elveszi az élvezetet, mert nem hogy nem félkész, de jó ha az 1/3-a kész a játéknak és az is olyan amilyen. Én általában befejezek minden játékot, ezt nem sikerült és nem tudom, hogy mikor fogom rávenni magam.

Komolyan volt úgy, hogy 5-10 perc játék után ki kellett lépnem és mással játszanom, mert felidegesített. Márpedig én pont azért szeretnék játszani egy játékot, hogy relaxáljak, kikapcsolódjak. Erre ez elérte az ellenkezőjét. Ott vannak a konvojok vagy az ellenörző bázisok, betámadod őket soha véget nem érő felmentősereg jön. Kérsz autót vagy helikoptert erre olyan messzire teszi, hogy meg sem találod, vagy rád dobja vagy csúszik lefelé a hegyen. Kérnél lázadó erősítést erre beakadnak, társak be sem mennek az épületbe stb. Sok volt nekem. Fele-fele élvezet meg bosszankodás az úgy nem jó.

Új hozzászólás Aktív témák