Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Engem a történet nem igazán hatott meg, a táj az gyönyörű, a lopakodás, mesterlövészkedés is jó. Animációk, mesterséges intelligencia, fedezékrendszer kanyarba sincsenek pl. a Division-höz képest. A folyamatosan özönlő ellenfelek, meg a visszatérő ellenfelek a bázisokra, egysíkú küldetések, mellékküldetések, borzasztóan idegesítő hibák. Ezek mind elérték azt, hogy én letegyem a játékot 50 óra előtt. Sajnos a Season Pass-al vettem meg és ki sem próbáltam egyik DLC-t sem.
Mikor 30 percet szánok a felderítésre, hogy megtervezzem a bázis lerohanását csöndben aztán játékhibák miatt 3x kell újrakezdenem akkor ott voltam, hogy Uninstall vagy sírok az Ubi-nak, hogy fizessék vissza az összeget, mert ezt így nem. Szeretem az Ubi játékokat, a nyílt világú játékokat egyenesen imádom, de kiadni egy olyan játékot, ami elveszi az élvezetet, mert nem hogy nem félkész, de jó ha az 1/3-a kész a játéknak és az is olyan amilyen. Én általában befejezek minden játékot, ezt nem sikerült és nem tudom, hogy mikor fogom rávenni magam.
Komolyan volt úgy, hogy 5-10 perc játék után ki kellett lépnem és mással játszanom, mert felidegesített. Márpedig én pont azért szeretnék játszani egy játékot, hogy relaxáljak, kikapcsolódjak. Erre ez elérte az ellenkezőjét. Ott vannak a konvojok vagy az ellenörző bázisok, betámadod őket soha véget nem érő felmentősereg jön. Kérsz autót vagy helikoptert erre olyan messzire teszi, hogy meg sem találod, vagy rád dobja vagy csúszik lefelé a hegyen. Kérnél lázadó erősítést erre beakadnak, társak be sem mennek az épületbe stb. Sok volt nekem. Fele-fele élvezet meg bosszankodás az úgy nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Razer Kraken Multi-Platform 7.1 INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest