Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kotomicuki

senior tag

válasz s4hu|SyD^ #3251 üzenetére

Hát, akkor az tovább növeli a "játékidőt", ha még a légvédelmet is újra és újra le kell vadászni /belépés... :O

Pedig, reméltem, hogy legalább a pontok rájuk költése után "észhez térnek" a társak, mer' amúgy tényleg hajlamosak a semmittevésre és lazsálásra, mellélövésre, ellenfél meg nem találására... (bozótba és sziklák közé való, végleges beakadásra)
    Az első részt még én is élveztem a legnehezebb fokozaton, de azóta eltelt egy kis idő és megöregedtem! :B
    Ezért nem bánnám az annál lazább játékmenetet, ha nem volna benne ennyi gebasz és (fölösleges) ismétlés (konvojtámadás és lázadótámogatás - amik közül a tornyosakat meg sem tudom csinálni... :O ), mer' a táj, annyira nem érdekel (nem kis túlzással: az má' jó volt az első részben is), ha egyszer a taktikai lövölde volna a fő dolga - amiben meg eléggé harmatos a gém.
    Olyan "játéknak" jó lesz - persze, csak nagyon akciósan megvéve - , amit elő-elő vesz az ember, ha vmi másra vágyik, mint a mai MMO-k. Csak kár, hogy olyan nagy helyet foglal a lemezen!

Új hozzászólás Aktív témák