- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemo1
tag
Az Ubisoft az eladó, annak a suport-ja meg...inkább hagyjuk...
/Már több tucatnyi hibát jelentettem benekik, az összes zárt bétánal, és most is... és igen, naplófájlokkal, képernyő felvételekkel stb, de érdemi választ nem, kaptam(kb mint az Oculus support...)/
Pont ellenkezőleg, ha gyenge az ember gépe, akkor még azt mondja, hogy ok, nem "erre/ilyen gépre tervezték/tesztelték", de így...
Én azt gondoltam, hogy ezek a fórumok, pont ezért vannak, hogy segítsük egymást, közösséget építsünk stb. (ja bocs, ha tévedtem...)
Igen, pontosan így érezem magam, mert a free hétvégén még Vulkán alatt is simán ment, úgyhogy nem csak néhány órát "teszteltem", pont úgy ahogy írod(ezért vettem meg).
De, mindegy, én ezt már elengedtem, marad a dx11, persze ezért időnként majd "rá próbálok", egy-egy patch után, vagy Nvidia driver frissítés után.
Csendesen mondom(bár nem vagyok hivatásos tesztelő), hogy a hiba náluk van, a szerveroldalon.
Miből gondolom?
Mert most volt alkalmam a Division2-öt egy sokkal lassabb internet kapcsolaton játszani, és ott is előjött hasonló hiba.
Annyi különbséggel, hogy nem csak kifagy, de egy idő után be is zárja a játékot, és már dobja is fel a képernyőt, hogy akarom e hibát jelenteni.
"Normális", gyors internet kapcsolatnál nem jön elő a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Suzuki topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő