Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Sajnos nem tudok felhőtlenül örülni, mert a Thomsont én nem egy évet szándékoztam használni...
Ráadásul az igényeimek tökéletesen meg is felelt. Ezzel a venti mizériájával pedig el lettem volna még pár évig...
Szal ez a pénzkiadás most nagyon nem hiányzott... (akkor sem, ha tudom hogy jövőre a biztosító majd kártalanít...
)
Ez az erőlködő most egy téligumi garnitúrámba került a honekkerátkára....
Bár két új ukrán gumiért akkor is elmegyek a hét végefelé, hátulra + legfeljebb visszakerülnek a tavalyi félviseltek.. 
A lényeg, hogy a Kenwood annyival közel sem jobb, mint amennyivel többe került....
Sajnos ha azt akarom, hogy kijöjjön belőle az ami benne van, erre még közel kétszer ennyit rá kellene költeni hangszórók képében, de akkor meg már sokkal többe van mint a Thomson, és annyival többet meg pláne nem ér... 
Szal most valami jó hangszóróforrást keresek, ahonnan ócsóért tudnák mágnesesen árnyékolt mélyközép sugárzókat durrantani... Legalább 4db kellene...
Ha ismertsz valami jó vebcímet, szivesen fogadnám.
Én sajnos csak a SAL-t, és Conrad-ot ismerem. Na mind1 holnap ha nem lesz sok hiba, majd rákattanok a témára.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Bár két új ukrán gumiért akkor is elmegyek a hét végefelé, hátulra + legfeljebb visszakerülnek a tavalyi félviseltek..