- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Sajnos nem tudok felhőtlenül örülni, mert a Thomsont én nem egy évet szándékoztam használni...
Ráadásul az igényeimek tökéletesen meg is felelt. Ezzel a venti mizériájával pedig el lettem volna még pár évig...
Szal ez a pénzkiadás most nagyon nem hiányzott... (akkor sem, ha tudom hogy jövőre a biztosító majd kártalanít...
)
Ez az erőlködő most egy téligumi garnitúrámba került a honekkerátkára....
Bár két új ukrán gumiért akkor is elmegyek a hét végefelé, hátulra + legfeljebb visszakerülnek a tavalyi félviseltek.. 
A lényeg, hogy a Kenwood annyival közel sem jobb, mint amennyivel többe került....
Sajnos ha azt akarom, hogy kijöjjön belőle az ami benne van, erre még közel kétszer ennyit rá kellene költeni hangszórók képében, de akkor meg már sokkal többe van mint a Thomson, és annyival többet meg pláne nem ér... 
Szal most valami jó hangszóróforrást keresek, ahonnan ócsóért tudnák mágnesesen árnyékolt mélyközép sugárzókat durrantani... Legalább 4db kellene...
Ha ismertsz valami jó vebcímet, szivesen fogadnám.
Én sajnos csak a SAL-t, és Conrad-ot ismerem. Na mind1 holnap ha nem lesz sok hiba, majd rákattanok a témára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Bár két új ukrán gumiért akkor is elmegyek a hét végefelé, hátulra + legfeljebb visszakerülnek a tavalyi félviseltek..