Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Sajnos nem tudok felhőtlenül örülni, mert a Thomsont én nem egy évet szándékoztam használni...
Ráadásul az igényeimek tökéletesen meg is felelt. Ezzel a venti mizériájával pedig el lettem volna még pár évig...
Szal ez a pénzkiadás most nagyon nem hiányzott... (akkor sem, ha tudom hogy jövőre a biztosító majd kártalanít...
)
Ez az erőlködő most egy téligumi garnitúrámba került a honekkerátkára....
Bár két új ukrán gumiért akkor is elmegyek a hét végefelé, hátulra + legfeljebb visszakerülnek a tavalyi félviseltek.. 
A lényeg, hogy a Kenwood annyival közel sem jobb, mint amennyivel többe került....
Sajnos ha azt akarom, hogy kijöjjön belőle az ami benne van, erre még közel kétszer ennyit rá kellene költeni hangszórók képében, de akkor meg már sokkal többe van mint a Thomson, és annyival többet meg pláne nem ér... 
Szal most valami jó hangszóróforrást keresek, ahonnan ócsóért tudnák mágnesesen árnyékolt mélyközép sugárzókat durrantani... Legalább 4db kellene...
Ha ismertsz valami jó vebcímet, szivesen fogadnám.
Én sajnos csak a SAL-t, és Conrad-ot ismerem. Na mind1 holnap ha nem lesz sok hiba, majd rákattanok a témára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Ashes of the Singularity 2 - Mozgásban a folytatás, jött egy demó
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- SAMSUNG FRAME SHERIF (QE65LS01DAUXXN) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM SMART ! AKCIÓ
- HONOR Magic 8 Pro 12/512GB Black használt, újszerű garanciás 2029.02.20-ig
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Bár két új ukrán gumiért akkor is elmegyek a hét végefelé, hátulra + legfeljebb visszakerülnek a tavalyi félviseltek..