Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sándor -P20-

senior tag

válasz Met #236 üzenetére

Sajnos nem tudok felhőtlenül örülni, mert a Thomsont én nem egy évet szándékoztam használni...
    Ráadásul az igényeimek tökéletesen meg is felelt. Ezzel a venti mizériájával pedig el lettem volna még pár évig... :)
    Szal ez a pénzkiadás most nagyon nem hiányzott... (akkor sem, ha tudom hogy jövőre a biztosító majd kártalanít... ;) )
    Ez az erőlködő most egy téligumi garnitúrámba került a honekkerátkára.... :( Bár két új ukrán gumiért akkor is elmegyek a hét végefelé, hátulra + legfeljebb visszakerülnek a tavalyi félviseltek.. :U
    A lényeg, hogy a Kenwood annyival közel sem jobb, mint amennyivel többe került.... :U Sajnos ha azt akarom, hogy kijöjjön belőle az ami benne van, erre még közel kétszer ennyit rá kellene költeni hangszórók képében, de akkor meg már sokkal többe van mint a Thomson, és annyival többet meg pláne nem ér... :(
    Szal most valami jó hangszóróforrást keresek, ahonnan ócsóért tudnák mágnesesen árnyékolt mélyközép sugárzókat durrantani... Legalább 4db kellene... :F
    Ha ismertsz valami jó vebcímet, szivesen fogadnám.
    Én sajnos csak a SAL-t, és Conrad-ot ismerem. Na mind1 holnap ha nem lesz sok hiba, majd rákattanok a témára.

Új hozzászólás Aktív témák