Keresés

Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz szmissz #5071 üzenetére

Nekem az volt a szempont, hogy félig-meddig desktop gépként is használom - ha meg vinni akarom, simán leveszem a dokkolóról, nem kell kihúzgálnom a külső vinyók usb-kábeleit, hangfalat stb. Az is meglehetősen kényelmes volt, hogy amikor vettem egy nagyobb notivinyót, egyszerűen beraktam a dokkolóba és úgy ghost-oltam át rá a régi rendszert. Most igaz, backup-nak egy mindössze 10 GB-os :DDD vinyó van a dokkolóban. Amíg nem szerzek még egy 160 GB-osat, mint amilyen a T41p-ben van.

(Bár most már van desktopom újra, így nagyjából négy-öt év kihagyás után. :DDD )

Iszonyat sok kényelmi funkciót és elég komoly bővíthetőséget biztosít nekem a Dock, úgyhogy megérte. Egy nagy bánatom van vele, hogy a kisgépem, az X20 nem működik vele együtt, bármit is állítson a Thinkwiki... :((

Egyszer hozd el az egyik R50e-t TP-talira. :)

A fotókra: hidd el, le lehet. Nem letörlés, átdörzsölés. ;) Persze, a bevonat egy idő után (kb. 5-6 év) már nem bírja annyira a strapát. Csináljak egyébként fotókat az A30 tetejéről? (R sorozat elődje, ugyanaz a műanyagborítás.) Kevés karc van rajta, de az látványos...

Aktív témák