Aktív témák
-
lamazonia
tag
válasz
dabadab #2854 üzenetére
azért nem sima soros ketyere, és nem is feltétlen soros...
Nem minden esetben-csak az esetek 80%ban- kell levenni a chipet, ha jó helyen van, van úgy hogy lehet "simán" is olvasni, viszont utánna decrypt(ha jól tudom, de pl. a régebbi hpéknál még az se)
De amúgy arra gondoltam, hogy ha van password akkor egyszerűen nem veszem meg...
Csak még mindig nem tudom hol vegyek gépet...
a laptopinfossal az az egy bajom, hogy integ gma -s a videokártyája... -
Sipi
addikt
válasz
dabadab #2854 üzenetére
Gondolom, te is rákerestél már a neten: _ennyire_ azért nem egyszerű. Úgy tudom, nem sima soros port kell hozzá, házilag barkácsolnod kell egy megfelelő ketyerét. Egyes modelleknél kiszedni sem egyszerű, van, ahol az alaplapra van forrasztva. Chipek lábát sem könnyű szerelgetni. És maga az olvasás sem úgy megy, hogy olvas egy portot és ott a jelszó.
Sipi
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged