- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
szal nem lehet 1értelműen megállapítani, h a lapcsere a megoldás sztem
Én viszont végigolvastam az összes témába vágó topikot (bár nekem is van ezer más dolgom), s ott az jött ki, hogy 99%, hogy hardverhiba.
A legfontosabb kérdés, hogy mi okozza ezt?
USB ports in all the T4x series have been known to be prone to lose their 2.0 functionality under some conditions (which if it is a result from the circuits being no longer functional requires a full motherboard replacement). My theory is that if you use a USB device that is not self powered and draws too much power off of the USB port in the Thinkpad it can cause the circuits to burn out.
Azaz ha olyan USB-s kütyüt használsz, aminek nincs külön tápja, hanem az USB csatin keresztül az alaplapról kapja az áramot a működéshez, akkor az -idővel - esetleg kiégethet bizonyos áramköröket, s a port belassul.
Ez a probléma elsősorban a T4x szériához kötődik, de másutt is előfordul.
A (#1530 hsz) legelső linkjében: a number of Intel chipsets for Pentium IV and Pentium M processors have a design flaw that makes the southbridge (which contains the USB host controllers) especially sensitive to static electricity
Terminus_ helyében természetesen én is kipróbálnék mindenféle OS és driver trükközést (akár Linux alatt is megnézheti), de ha nem jön helyre, akkor...
e-bay-en már viszonylag olcsóbban hozzá lehet jutni T40-es alaplaphoz (a fórumon - ha jól emlékszem - Placc kolléga segíthet a beszerzésben.)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest