- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
nemethbalazs
tag
válasz
Pimpa88 #3225 üzenetére
Szia!
Na hogy állsz a telepítéssel? Én úgy voltam vele, hogy talán megéri számomra a jogtiszta Vista, és az előre feltelepített Lenovo szolgáltatásokért fizetett plusz pénz. Persze neked is igazad van, hisz saját kezűleg is fel lehet telepíteni ezeket a szoftvereket, csak ne hagyj ki semmi fontosat.
Ha van valami kérdésed, nagyon szívesen segítek, legalábbis megpróbálok.
Üdv!
-
nemethbalazs
tag
válasz
Pimpa88 #3208 üzenetére
1.)
A noti háza szerintem eléggé masszív, átlagon mindenképp felüli. A T60, vagy az új T széria laptopjai messze masszívabbak, de öcsém T23-as, vagy az én régi T40-es thinkpad-emnél viszont strapább. R- szériát azért nem írtam, mert ahhoz nem volt szerencsém. Szerintem ezzel a részével nincs gond. Viszont a HP új DV5 sorozatához volt szerencsém, hááát nem tudom... a régi Pavilionok jóval masszívabbak voltak, egyet én is nyúztam fél évig (dv2530ee), szerintem az új dv5 széria messze van tőle anyagminőségben, de ez az áron is látszik, mert ennyiért a régieket meg sem mutatták (max. renew-ként).2.)
A billentyűzet véleményem szerint tökéletes, nem mozog, nem nyekereg, nem kattog, tökéletes thinkpad minőség, legalábbis ebben az SL300-ban. Ennek ellenére már olvastam olyat hogy a gazdája nem volt megelégedve egy SL400-as billentyűzetével.3.)
A kijelző fényes, úgy tudom az SL300-at nem lehet matt kijelzővel vásárolni, viszont LED háttérvilágítású, és brutális fényereje van. Komolyan, az eddig látott laptopkijelzők elbújhatnak mellette, amiben nem LED-es panel van (legalábbis fényerőben).
A betekintési szögei nem jobbak, nem rosszabbak, mint más laptop kijelzőké.Nekem összességében nagyon tetszik, a rollcage merevítés hiányát nem érzem, mert masszív nagyon a noti.
Akkumulátoros üzemidő meglepően jó, wifi-vel és minimális fényerővel
4,5 - 5 órát megy.
Ami nincs és hiányzik, az a Thinklight... nem tudom miért kellett lespórolni, valamint fura még hogy thinkpad, de csillog a fedlapja....szép, szép, de mennyire karcálló vajon?Összeségében nagyon nem bántam meg hogy megvettem, egy Hp Pavilion dv2530ee-t cseréltem le, ez jóval masszívabb, könnyebb annál, igaz a hardvere is gyengébb...de megérte.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Macbook Pro 13" M1 8GB A2338 2020
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest