- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
sssent
senior tag
>> Azért elég dühítő, hogy ilyen 200.000 és 1.000.000 forint közti laptopokat áruló cég ilyen formai hibákat elkövet. Ezekután mi alapján döntsem el, hogy mit is akarok venni <<
Ez azért annyira nem általános, hogy ilyen szintű félretájékoztatás legyen. Ezek a fene tudja honnan pottyant CTO-s cuccok úgy tűnik őket is megkeverik. Látod, hogy még a lenovo honlapja maga sem tudja mi is van a gépben. -
Zola_
tag
Szia Petro! Nem csak a video van elírva, hanem a chipszet is, mert az is ATI. Összesen 4 elírással indítottak, és az R50e adatlapját linkelték be hozzá, ebből eddig két elírást sikerült javítaniuk...
Driverekkel boldogultál?Javaslom a Software Installer letöltését, [link] ami utána nagyon jól megcsinál mindent, és szépen eltünnek a kérdőjelek az eszközkezelőben.
Ráadásul nagyon hasznos kis ThinkVantage progik vannak hozzá. Összesen 16-ot sikerült letöltenem.
Amúgy a DVD felirat alatt ott van, hogy multi recorder. -
sssent
senior tag
Most lehet, hogy hülyeséget mondok, akkor vedd úgy, hogy nem is szóltam. Tehát a dobozra (számlára) írt típusszám és a gépen szereplő különbözik? Mert lehet, hogy jó az, csak a honlapon rossz az infó arról, hogy mi van ebben a gépben. Ilyen tudtommal már párszor megesett. Ahogy bárhol máshol is.
Egyébként a lenovo honlapán azt is megnézheted a type+s/n alapján, hogy a gépedben pontosan minek kéne lennie. -
Zola_
tag
Szia! Ismerős a probléma, szintén R51e-t vettem, és szintén ott. A cég először sima DDR-rel, 5400rpm-es vinyoval, és az Intel chipsettel, és 8-64-es integrált videoval hirdette a gépet. Ehhez képest DDR2 van benne (ez persze jobb), de 4200-as vinyo, és ATI chipset a Mobility Radeon X200-al (ami van akinek jobb, van akinek nem) DE az enyémben DVD multirecorder CDRW van. Nem tudom, hogy hányszoros. Írtam egy mailt a vinyoról, amire válaszra ugyan nem méltattak, de egy órán belül javították a honlapon. Az elírások miatt pedig mossák kezüket a jogi infoban. Mindegy.... Rendesek voltak, de nem pontosak. A Te esetedben azonban sztem reklamálhatsz, mert netről rendelted, és nem azt kaptad ami kértél. Reklamálj! Van combos is, lehet, hogy egyszerűen rossz dobozt kaptál. 165-ért volt comboval, én 182-ért vettem. win nélkül persze mindkettő.
Garlevelet meg azóta is küldik postán... de IBM-nél talán nem olyan fontos, mert gyári szám alapján nézi a szervíz. A számla viszont fontos, nekem is van eltérés a vásárlás+1év, és a gépi lejárat szerint.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest