Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Sajnos itthon nem találtam hozzá tokot. Kipróbáltam mindkét tokot, amit linkeltél az Extreme Digitalból, egyik sem jó hozzá. Végül eBay-en megvettem ezt:
13.3" laptop notebook sleeve bag for IBM ThinkPad SL300
Ezzel meg vagyok elégedve.
Ja, és a fedelét is lefóliáztattam az SL300-asnak, most már a karcolástól sem kell tartani, és az ujjlenyomat is kevésbé látszik meg rajta.
-
tomi.tomi
tag
A ThinkVantage gps program nem térképszoftver, azzal csak a beépített gps-vevőt tudod bekapcsolni. Azzal annyit lehet elérni, hogy megmondja a gép pontos földrajzi koordinátáit, esetleges haladási sebességét, semmi többet. Ha útvonalat akarsz terveztetni, vagy navigálni vele, akkor kell egy navigációs szoftver térképpel, ami alkalmas erre.
Zárt helyiségben, lakásban nem nagyon fog műholdakat találni, ahogyan a pna-k sem találnak. Szabad ég alatt próbáld ki, kellhet akár 5-10 perc, amíg talál elég műholdat, és megadja a pozíciót. -
tomi.tomi
tag
Az sl 500-amban nagyon szépen megy a gps, használtam már jópárszor. Csak térképszoftver kell hozzá, az meg legális nem sok van, de sikerült rá felerőszakolni egy nem legálisat, és működik tökéletesen.
A gps vevő a gépben van, nem kell hozzá külön. (Sim lehet, hogy tényleg szükséges, az enyémben már volt, amikor megvettem még Angliában - járt hozzá egy hónap ingyenes mobilnet) -
adik
őstag
Targus skin - igaz ugyan, hogy 12-est ír, de a méretei alapján akár még jó is lehet. Rendeld be az egyik boltba, amikor bemész átvenni, mond, hogy előbb bepróbálnád, aztán legfeljebb nem viszed el, akkor sem lesz semm.
-
adik
őstag
class II besorolás alá esik, ha jól sejtem, ami - ha jól tévedek - 3 pixelhibát engedélyez megapixelenként. Azaz, esetedben 3-at, vagy ha kettő egymás mellett van. - mindenképpen érdemes azért odatelefonálni, ahol vetted, mert az üzlet ettől még lehet olyan jófej, hogy kicseréli.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Macbook Pro 13" M1 8GB A2338 2020
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest