Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
balco
aktív tag
Egyszerű: Acces IBM button aztán nem volt ott semmi recovery választási lehetőség. Passz. Hogy szidjam megint az IBMet: nem hajlandóak felvenni a telefont és igéret ellenére nem hívnak ha kész a gép. Ma (XI. 15.) véletlen felvették és mondták hogy kész...
Emitter: nem voltál ma 10 körül a szervízben, szerintem láttalak (persze nem is ismerlek, de szerintem te voltál) Azt akartam írni hogy van recovery, de meg se néztem, volt rajta egy szűz windows, ez nekem elég volt, vissza is adtam a gazdájának...
Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Formula-1
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő