Hirdetés
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergod
tag
Na kipróbáltam, a kontroller jó, legalábbis a kis 3 pólusú ventimet mindegyik tudja állítani, meg a procihűtőjét is újra drótoztam, az is működik.
A probléma valszeg a 2db coolermaster ventillátorral van, mert azok nem akaródznak állítódni. Ezt mondjuk nem értem, mert elvileg ha kevesebb áramot kap akkor kevésbé kéne pörögnie. Dehát majd lecserélem. Kár, hogy a szintén új cavalier1 házamban nehéz leszedni az előlapi panelt, ezért az első venti cseréje felejtős, de a hátsó 12 cm-eset, lecserélem.
szerk.: bocsánat a mistrallal semmi problémám nincs.
[Szerkesztve] -
Hi
Nekem is ilyen panelem van, működik a ventiszabályzás molex csatival is nálam.
3db 8cm es GT Silentblade+1db 12es Silentblade van a gépben.
Ha tudod próbáld meg esetleg másfajta ventivel, hallottam már olyat hogy valamelyik venti nemszereti a leszabályzást , vagy el sem indul ha letekered. -
gergod
tag
A minap vettem egy ilyen panelt, hogy a házban lévő 4 ventillátort szabályozzam vele. Amúgy erről lenne szó: Bővebben: link
Be is kötöttem, csak van egy kis problémám. A házhoz kapott két venti, az egyik 12 cm-es, a másik 8, négy pólusú molex csatlakozótól kapja az áramot. Ez nem is baj, mert az előlapnak van ilyen tápellátója, csak nem lehet állítani így a fordulatszámát. Pedig a leírás alapján kéne neki.
A 3. 8 cm-s, ami normál ventillátor csatlakozós, azt lehet simán állítani.
A procihűtőt is sikerült ráberhelnem, működödtt is, azóta nem
valszeg valami szétjött, bár nem értem akkor miért forog egyáltalán, csak nem lehet állítani. Amúgy így csináltam: [L]http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=discovery_detail&serial=41[/L ]
A kérdésem: megoldható a molexes ventik fordulatszabályzása, esetleg létezik 4 pin molexről 3 pines sima ventilátorcsatis átalakítás, úgy biztos működne, bár nem tudom kapna-e elég áramot a 12 cm-es?
Miért nem lehet a procihűtő ventijét szabályozni. Ha valamelyik kábel ment volna szét, akkor nem forogna egyáltalán nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Spórolós topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Battlefield 6
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Filmvilág
- Napelem
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest