Hirdetés
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Üdv!
Nekem egy Cinergy 400-as kártyám van, és lenne egy kis probléma vele, illetve a géppel. Mikor megvettem és a régi rendszerre (XP Pro) felraktam tökéletesen működött, majd egy idő után varázsütésre nem bírta a YUY2 kodeket és kb 5 másodpercenként ad 1 képet. Ha átállítom YV12-re akkor megy de fehér vonalak vibrálnak a képen. Az érdekes az, hogyha bootolásnál a win képernyő megjelenése után kapcsolom be a TV-t, YUY2 kodekkel tökéletesen megy, majd mikor az XP tölti a vackait pár másodperc után lehal. A proci bírja, max 25%-on megy fullscreenben, amikor jó. A gépem amúgy nem egy csodagép, de bírnia kellene: Acorp 7KTA + Duron 1300 + 512 MB + Inno3D Geforce2 MX 400 + Seagate 80G + Maxtor 40G.
Ha valakinek lenne ötlete hogy mi a gond, írja meg bátran, mert nekem már csak az az ötletem maradt, hogy kihajítom a gépet az ablakon...
Előre is köszi a segítséget!
Brumi -
Wolfskin
őstag
válasz
Biborkékhóvirág
üzenetére
Szia!
Te aztán korán kelő vagy!
Nekem is fent van az sp1, mégsem fut a TV App. Igazából annyira nem is hiányzik, mert a távirányítót elő lehet csalogatni Alt Gr+C-vel is, a TV-je meg annyira rossz felbontású volt, hogy teljes képernyőn kb. 5x5mm-es kockákból rakta ki a képet. Nem szöszmötöltem az állítgatással, mert a WinDVR tökéletesen megfelel helyette, csak a teletextet hiányzik kicsit.
Már csak ez bosszantó, meg hogy a távirányítóval nagyon óvatosan kell bánni, mert begerjed, és nem hagyja abba a kapcsolgatást. (Channel up, up, up...) Lehet, hogy ez egyedi hiba??? -
Wolfskin
őstag
válasz
Biborkékhóvirág
üzenetére
Hali!
A tiéd nem csinál úgy, ha nyomsz egy channel up-ot elkezd eszeveszettül kapcsolgatni fölfelé? Legábbis a Vin DVR-en, mert az működik.
Az alap TV szoftver jobb, te melyiket használod? Nekem -amikor eddig kétszer- elindult a TV app. nagyon rossz volt a képe. Teljesen kockás volt, már fél képernyőnél is. Mit mond a tapasztalat? -
Wolfskin
őstag
Üdv!
Nemrég vettem egy Terratec Cinergy 600-at, de a TV szoftvere nem indul el. Ezért nem lehet a távirányítót konfigurálni, plusz a teletext sem műkszik. Tünet: megjelenik a program bejelentkező display, aztán úgy marad. Csak a feladatkezelővel lehet lelőni. Az importőr szerint ez XP alatt gyakran előfordul, sajnálják. Telepítsem újra a Windowst, majd meglátjuk. Egy haverom szerint próbáljam más kompatibilitással futtatni. Így már volt, hogy w9x, vagy w2k alatt elindult, de ez 20-ból egyszer.
Most 1. telepítsem újra a Wint? 2. Vigyem viszza garisan? 3. Fizessek elő egy tévéújságra?
Kössz a segítséget!
Aktív témák
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mobilinternet
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest