- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Federer Murray-t kapná döntőben, ha megveri Djokovicsot. Murray mindent meg fog tenni hogy megverje Nadal-t, mert pontokat kell védenie, tavaly is döntős volt. Viszont Nadal is nagyon jól felkészült úgy látom. Dent viszont parádés volt, nem tudom láttátok e, frenetikus volt a Lopez elleni meccs. A másik ilyen a Del Potro Koellerer mecs volt, nagy show volt

Oudin nekem nagyon nem szimpi
Penetta meccse is nagyon nagy volt. jo ez az idei US Open. Clijsters pedig behúzza a grandslam győzelmet.
Venus elleni meccse is nagyon jól fel volt építve, bár nem úgy tűnt, de szerintem végig ő irányította a meccset.Mostani meccsek közül a Gonzalez Tsonga meccs néz ki nagyon izgalmasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI RC 2 távirányító
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Penetta meccse is nagyon nagy volt. jo ez az idei US Open. Clijsters pedig behúzza a grandslam győzelmet.
Venus elleni meccse is nagyon jól fel volt építve, bár nem úgy tűnt, de szerintem végig ő irányította a meccset.