-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz twollah1976 #3826 üzenetére
Ezt bezártam erre bezárta magát teljesen, elindítottam újra az origint, majd rányomtam megint az epicben az installra és akkor már nem kérte a szériaszámot.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
Promóba kiszórják a szemetet rendesen ezek is. Kipróbáltam már régebben azt az Offworld Trading Company-t, na az is nagyon rossz volt.
-
addikt
Én nem tudok trialt regisztrálni. Az első körben ahol a bankkártyát kéri még felismeri az országot, a következő oldalon ahol a címet kellene megadni, már UK-t állít be. Hiába választom ki a listából Hungary-t, mindig : Unable to change country, please try again. Ha úgy hagyom, akkor meg nem fogadja el a várost és az irányítószámot.
-
addikt
válasz l.skywalker #4696 üzenetére
Ez akkor a legelső rész? Tom Clancy's Ghost Recon (2001) ha jól látom.
-
addikt
-
addikt
Be is húztam most a Mass Effect Legendary Edition-t, az origin-es verziót adják. A Republic Commando és társai viszont Amazon Games App-os, szóval az gondolom csak az előfizetés ideje alatt használható, de nem ismerem ez hogy megy.
-
addikt
válasz Viktor77 #5482 üzenetére
Ahogy elkezdtem a Starcraft Remastered-et 2560x1080-as felbontáson, eszembe jutott, hogy basszus a 2 a mai napig nem tudja ezt. Pedig én leginkább miatta vettem ilyen monitort, hogy majd milyen jó lesz, az arcade kártyás módot is egészbe láthatom majd, ilyet nem is feltételeztem, hogy nincs benne 21:9-es támogatás. Úgyhogy a a Starcraft 2 Remastered lehet wishful thinking volt, ezek után, hogy már az 1 is tudja nagyon nagy szégyen, ideje lenne egy patchnek ezen a téren.
-
addikt
Ennyi erővel, akkor csak a 640x480 legyen benne, hogy biztosan mindenki egy felbontást használjon. 1000 féle tulajdonságú kijelző van, ez teljesen értelmetlen.
Tudnék mondani egy pár ellenpéldát, sok multiplayer játék támogatja.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Visormail #6362 üzenetére
Huhh a Doomsday: Last Survivors értékelései elég lesújtóak.
"This mobile "stuff" has to leave Steam. Forever"
"As seen in other reviews this is a pay to play game. I get through the prologue and get to the point where I can "unlock" my first new character only for it to require you to pay to do it. That isn't unlocking, that is buying... No thanks! I picked this up since it seemed to be free on the summer sale. Wasted my time. Save yourself the effort if you don't feel like paying money to continue with the game. Interesting idea, but hard pass when it starts asking for money."Tehát ingyenes, de a játékon belül fizetni kell, hogy tovább mehess?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Anonymusxx #6375 üzenetére
Én nem tudtam, hogy mi ez, csak most néztem. Nem is húztam be. Dilikutya posztjára reagáltunk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest