Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raskolnikoff #3248 üzenetére
Weben rákattolsz (belépve), majd mikor rákérdez a telepítésre reload, és már meg is vetted.
-
Viktor77
titán
válasz
raskolnikoff #3248 üzenetére
3 pötty, Kosárba, Megrendelés.
-
Dilikutya
félisten
válasz
raskolnikoff #1857 üzenetére
Nekem még nem remegett az ujjal a "register" gombon. Az a pixelszemét nem vonz, de a This War sem birizgál. De a For Honor se, lényegében csak több hős választható a standard-ban, de a starter is a teljes játék. Még PvP is van benne, ami már egy fölösleges extra nekem. Kicsit ilyen hörcsögtanya nekem ez az Epic, mert amúgy ok, hogy osztogatnak, de mind az ingyen sem kell kategória.
-
csokinick
csendes tag
válasz
raskolnikoff #972 üzenetére
Köszönjük! Steamen kívánságlistás volt.
Redneck:
Nekem is ilyen egyenlőreRemélem megoldódik azért előbb vagy utóbb.
-
Redneck
nagyúr
válasz
raskolnikoff #972 üzenetére
Köszönöm az infót! Hozzáadtam és ki is írta hogy mostantól bármely PC-n tolhatom, de a játékaim közt a Watch_Dogs-nál azt írja "Hamarosan". Ha rákattintok az előzetes verzió letöltése lehetőséget mutatja.
Nem értem, mondjuk az Ubisoft foshalmazainál semmin nem lepődök meg.
Dilikutya:
Köszi, böngészőben is beregeltem de ugyanaz.Valami frankó kis bug lesz mert ezt írja ha rámegyek a játékaim közt:
"A játék még nem jelent meg. A megjelenés napjától kezdve bármikor játszhatsz majd vele a Uplay rendszerében.
A legfrissebb hírekért, előzetesekért és képekért keresd fel a játék hivatalos honlapját:http://watchdogs.ubi.com"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest