- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- Computex 2025: FSP házak, nem csupán gamereknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kefekötő
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy üzenetet a SuperSu -tól, hogy a SU binárist frissiteni kell.
Ez micsoda? Frissítsem vagy ne? Mi kell hozzá?
Bocs de droidban elég láma vagyok. -
Kefekötő
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék zenéket másolni a tabletre, kiírtam pendrive-ra majd az otg kábellel csatlakoztatva felmásoltam a tabletba rakott külső kártyára (tudom lehetett volna rögtön a kártyára is). A számok lejátszása során "gyorsítva " játszotta le amit lejátszott vagy csak introkat adott le. több programmal is kipróbáltam.
Kicsit később akartam egy újabb programmal lejátszani ami viszont nem talált zenét a tableten. Ránézve a célmappából eltűnt az összes oda bemásolt zene.
Mirek féle Rom van rajta. Van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a megoldás?
Még csak Droid alatt próbáltam az, MX playerrel, a VLC androiddal és az AIMP-pal.
A videókat tökéletesen lejátssza. -
Kefekötő
csendes tag
Sziasztok!
ibookg4 jóvoltából én is egy ilyen tablet boldog tulajdonosa vagyok.
Az lenne a kérdésem, hogy a sim kártyát és SD kártyát lehet-e bekapcsolt állapotában is csatlakoztatni, vagy mindig kapcsoljam ki? -
Kefekötő
csendes tag
Köszönöm a válaszodat!
Az 5 óra üzemidő az nem kevés egy kicsit?Igen az adatforgalom miatt voltam kíváncsi a GPS-re mert bár tudom a mai világban már mindenkinek van mobilnete, de nekem még nincs
E könyv esetében pedig arra gondoltam, hogy rengeteg újságot meg képes könyvet tesznek fel pdf-ben és azt ebookon annyira nem élvezetes olvasni, ha egyáltalán megnyitja a 2-300 MB-s darabokat.Szerzett már be valaki magyar nyelvű billentyűzettel ellátott tokot?
Én ezt találtam, azt mondta a kontakt, hogy tudnak magyar kiosztást is nyomtatni rá:
http://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-Keyboard-Case-for-Teclast-X98-Air-3G-9-7-inch-Tablet-PC-X98-plus-X98/32270817223.html -
Kefekötő
csendes tag
Sziasztok tablet vételén gondolkodom és szeretnék gyakorlati tapasztalatokat begyűjteni tőletek!
Az alábbi kérdéseim lennének:
A GPS mennyire jó benne, nekem elég fontos lenne és nem a netes támogatású agps érdekelne.
Mennyi az üzemideje van különbség a tiszta windowsos vagy droidos használat során?
HD Videó lejátszással kapcsolatban van-e tapasztalat, melegedés üzemidő?
Az üvege mennyire karcolódik?
Windows alatt az office mennyire használható?
Képes-e külső merevlemezt olvasni Windows alatt?
E-könyv olvasóként mennyire használható?
Még sose volt tabletem ezért lehet hogy vannak triviális kérdések is, szóval bocsi
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest