Hirdetés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boyfish
senior tag
Srácok tudnátok nekem mondani olyan tőzsdés szoftvert, ahol magyar tőzsdét tudok nézni részletes grafikonon, esetleg néhány indikátorral.
Előre is hála, ha igen. -
Boyfish
senior tag
Srácok mondjatok kérlek véleményt:
Elemez esetleg valaki EUR/HUF árfolyamot? Mit mondanak erre esetleg az indikátorok.
Mostanában azt vettem észre, hogy a HUF erősödése az EUR-ral szemben a magyar tőzsde erősödését is előrejelzi. -
Boyfish
senior tag
Szia
Nem is mondtam, hogy nem lehet devizatőzsdén kereskedni, de amíg nincs tapasztalat, addig ott csak bukni fogsz illetve fog az, aki most kezdi, és semmi nem fog meg, nem véletlenül vannak "hagyományos" tőzsdék.
A devizatőzsdék azért futottak fel az elmúlt 2 évben, mert jutalékos rendszerben folyik a beszervezés, főleg az új cégeknél, így elterjedtek a neten "a meggazdagodni csak itt tudsz gyorsan oldalak".
Részvénykereskedési tapasztalat nélkül életveszélyes arra elindulni, sőt pénzügyi tapasztalat nélkül meg pláne.Szabad országban élünk, mindenki arra megy amerre akar, de ezek is érdekes tények.
Üdv
-
Boyfish
senior tag
Illetve egy nagyon fontos:
Tudna nekem valaki ajánlani könyvet tőzsdetörténettel kapcsolatban:Üdv
-
Boyfish
senior tag
Szia
A remegő kezet akkor érzed meg ,amikor hullik el az árfolyam, és a tutti elemzésnél rájössz arra, hogy nem működik, a pénzed meg benne forog.
BÉT-nél 10%-on pihentetik/zárolják az adott részvény kereskedelmét, a befektetők el tudnak gondolkodni.
Devizatőzsdén 5 nap folyamatos kereskedéssel bőven van lehetőség sok hibára, ott a pénz gyorsan elillanhat, ráadásul akkora tőkeáttétellel tudsz kereskedni.Mindenkinek kéz és lábtörést kívánok a tőzsdén, csak a tőzsdének van egy érdekes szemlélete, de csak annyit nyerhetsz, amennyit valaki elveszít...és fordítva.
Üdv
Erik -
Boyfish
senior tag
Szia
Én is így gondolom, mert a megbízásod ugyanazon a részvényen nem lehet 2 árfolyamon a tőzsdén.
Egyébként itt a topikban mindenkinek azt ajánlom, hogy próbálja ki először a BÉT-et, majd virtuálisan NASDAQ stb. amerikai, német tőzsdéket....és a devizatőzsdét csak a legvégére, és kis lóvéval, mert az kirázza a magánbefektetőt a tőkéjéből, főleg ha kezdő.
Üdv Erik
-
Boyfish
senior tag
Sziasztok Srácok!
Lehet hogy hülye kérdést teszek fel, de kérem válaszoljatok:
Van olyan tőzsdei felület, ahol Buxos részvényre úgy adható meg Stop-loss, hogy mellette eladási megbízás is adható?
Tehát pl. van OTP-m 2000FT-on és el akarom adni 2600-on, hogy nyerjek, és ki akarok szállni belőle 1800-on, hogy ne veszítsek sokat, és ezt egy megbízásban szeretném megadni.
Ez lehetséges?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elden Ring Nightreign teszt
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Játékmenet bemutatót kapott a MindsEye
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest