Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi22
aktív tag
Hopp, mai bejelentes a 20220527-i hatarozatrol: (A vizsgalt idoszak 2019-2020 volt)
A jegybank megállapította, hogy a Kulcs-Soft Nyrt. igazgatóságának elnöke – a fenti magánszeméllyel, illetve további három, egy internetes tőzsdei fórumról megismert magánszeméllyel – előre egyeztetett a Kulcs-Soft részvényre vonatkozó kereskedéséről, így összejátszva félrevezető jelzéseket adhattak a befektetők számára a pénzügyi eszköz valós keresleti-kínálati viszonyairól.
Tiltott piacbefolyásolás bűncselekmény gyanúja miatt az MNB feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen. A jegybank a fenti „összejátszással” érintett tranzakcióban részt vevő további három magánszeméllyel szemben jelenleg is vizsgálatot folytat.
-
sisi22
aktív tag
Dr. Gyuri Gergely alig ket oldalas leirasat
Szamomra egy gyongyszem:
„Rétegzés”: nagy számú vagy nagy volumenű, többnyire a piaci ártól távoli, valótlan megbízások adása az ajánlati könyv egyik oldalán annak érdekében, hogy elősegítse az ajánlati könyv másik oldalán adott valós megbízás végrehajtását. Ugyanakkor a valós megbízás teljesülésekor a valótlan megbízások visszavonásra kerülnek.Ha jol tudom, ilyenekkel nyuljak le "brokerek" az ugyfeleik penzet.
-
sisi22
aktív tag
Blog postjaidhoz egyébként miért nem lehet hozzászólni?
Nem kedvelem a trollokat - privatban reagalhat mindenki, igy kaptam Zsiday-rol is visszajelzest, talan par nappal kesobb irtam az ominozus blogomat, mint o publikalta a sajat elorejelzeset, nem esett egybe. Most igazabol azert vagyok szomoru, mert nekem lett igazam, es meg rosszabb jon.
Amugy csak azert jottem most ide vissza, hogy javasoljam a "tozsdezesben" erintetteket, olvassak el a MNB oldalan Dr. Gyuri Gergely alig ket oldalas leirasat, ugy tunik, a MNB vegre elkezdi az al-tozsdes cegeket is elkapni.
-
sisi22
aktív tag
Akinek van affinitasa, erdemes elolvasni/meghallgatni a Bloombergen a FCA elnokevel folytatott beszelgetest.
-
sisi22
aktív tag
válasz
VikMorroHun #8013 üzenetére
akkor miről lehet még tárgyalni.
A targyalastechnika alapja a vegtelen alternativa, amibol mindig az adott helyzetnek megfelelot kell kivalasztani.
Mar ma is slagervideo volt, hogy az orosz tankbol kifogyott az uzemanyag, mire egy ukran teheratovezeto felajanlotta nekik, hogy visszaviszi oket az orszagukba, gondolom, holnapra szeles korben elterjed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest