Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GlaP
csendes tag
Ja, egyébként érdekelne, hogy hogyan jutottál hozzá pontosan a Dukaskopy-s tickadatokhoz, mert én nem tudok róluk sokkal többet, mint amit leírtam, mivel még nem foglalkoztem vele mélyebben az informálódáson túl.
Nem kell részletes leírás, csak néhány szóban esetleg, pl., hogy milyen API könyvtárak kellettek hozzá, van-e esetleg valamilyen template a kódoláshoz, amivel aránylag könnyen össze lehet dobni egy ilyet, meg ilysemi.
-
GlaP
csendes tag
Nem tudom, szerintem te már jobban benne lehetsz a JForexben és a Dukaskopy szabályzatában mint én

Amúgy nem biztos, hogy mindent újra kell írni Javaban. Szerintem az is egy lehetséges megoldás, hogy Javaban csak egy minimális kommunikációs interfész van, ami a Jforexhez kell, de a többi az futhat másik processzben is, aztán majd valahogy kommunikálnak. Az MT4-jforex bridge hasonló lehet, de azt nem ismerem. Mindenesetre, az mindenképpen egy hátrány, hogy ketté kell válsztani egy olyan valamit, aminek egyben kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi