Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Az az érdekes, hogy peti_exportal nem akar igazán működni. Azzal csak a napi adatokat gyűjtöm az Ami meg a peti.dll-el megy.
Ma is megcsinálta, hogy itt hagytam kettő tájban futni majd mikor öt után ránéztem eltűnt csak az OTP-ből az összes adat egészen ma 3-ig. Rejtély.
A GIRProf-on már én is gondolkodtam de előbb némileg vissza kéne töltenem a tőkémet amit a balf@szságom miatt elbuktam november óta. -
Fecdzo
senior tag
Sóhaj....ez a fránya magyar piac...nem rossz, nem rossz, de a külföldi elemző platformok közelébe sem ér!!! Sok spenótot meg kell még itthon enni...
IB+ninját próbáltad már? Asszem lehet előfizetni magyar adatokra is, ha ennyire szereted a HUN picot...azt meg lecsártolod a piacon az egyik legjobbal INGYEN. Csak akkor kell perkálni ha trédelni akarsz vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest