Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Kempoztam egy darabig, ott tudtam .. pontosabban fogalmazva kellett is fegyelmezni magunkat különben azonnal jött a bünti, bár ennek a kis párom csak örült, mindig kérdezte este, hogy ma hány kentot csináltattak veled

Igazából az indiket talán útmutatónak tekintem, nem tudom pontosan mennyien használják őket kereskedésre, végső soron az határozza meg egy indi sikerességét, hogy mennyien használják valójában. Ezek amolyan önbeteljesítő jóslatok nemde?szerk.: végső soron amiatt szakadt félbe a küzdősport mert végeztem a sulival, s itthon nem volt rá lehetőség, más ágazatba pedig nem akartam belefogni.
dFactor: mintha csak magamat látnám
ma is jártam úgy, hogy nyitottam shortot, ofkorz emelkedett, aztán próbáltam kicsit mérsékelni a pozin a veszteségem, s benyitottam egy ugyanakkora longot. Mi történt? Beállt a short és a long pozijaimközé az árfolyam
szerencsére volt egypár okosan meghozott döntésem is 
-
Gh0sT
addikt
"Nem szabad hátat fordítani az indikátoroknak teljesen!"
Akkor tegyék meg tétjeiket!
Én most éppen erre készülök. Illetve jelenleg ezt programoztam le. Még mielőtt kritika érné a ház elejét, tisztában vagyok én is vele, hogy ennek így nincs értelme. De talán mégis.
Múlt héten írtam egy nagyon egyszerű EA-t MT4-re. Nem használ semmilyen indikátort, a beszállási pontot gyakorlatilag random választja meg (5 percenként köt, ha nincs nyitott pozíció). A rendszer lényege, hogy megpróbálja a vesztőket korrigálni.
Nem figyelem a piacmozgásokat, se hírt, se semmit. Nincsenek mozgóátlagok, mindenféle bonyolult képletek, csak az időtényező.
Kockázatos? Az... Be fog dőlni? Lehet...
Viszont... Elvileg ez egy olyan rendszer, ami talán működhet rentábilisan így is. Matematika az egész, kicsi valószínűségszámítással. Persze lehet, hogy tévedek. Viszont ha esetleg bedönti a számlát, akkor még megvan a lehetőségem arra, hogy vigyek valami rendszert a káoszba.
Múlt héten szerdán kezdte a kereskedést, eddig minden bukót visszahozott nyerőbe. Persze ez nem nagy szám, de bizakodásra adhat okot.
Elvileg így is tudnia kell nagy átlagban hoznia havonta olyan 15-25%-ot. Meglátjuk... Szerintem az elv jó, csak még tökéletesíteni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

szerencsére volt egypár okosan meghozott döntésem is