- Nikon DSLR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Erősítő, hangfalak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videókártya nem dolgozik rendesen (20-30% kihasználtság)
- Hobby elektronika
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlaveDealer
tag
válasz
Parmezan77
üzenetére
Valaki meg tudja mondani, hogy az említett Prey verziót (Prey.2022.2160p.UHD.BluRay.HYBRID.REMUX.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR.HEVC.HuN-TRiNiTY) a TV miért HDR10-ben játsza le nekem?
C835 és saját médialejátszóján futtatom.
-
SlaveDealer
tag
[link]
V8-T615T03-LF1V473
New TCL T615T03 Google TV Update available in V473.
MT9615 Platform ....C735 & C835/C935.......(C728 & C825) -
SlaveDealer
tag
válasz
SlaveDealer
üzenetére
NTFS-ben elfogadta a frissítést a TV!
-
SlaveDealer
tag
Mivel nálam is jelentkezett a local dimming (55c835) probléma ezért a gyári v469-ről ... v440-re downgradeltem IMG fájlal.
Most HDR+ videónál "ciripel" a TV hátulja ... borzasztó. Gondoltam sebaj majd frissítek v463 OTA fájlal USB-ről.
Kimásolom a .zip fájl-t arra a PenDrive-ra amiről sikeresen telepítettem a v440 IMG-t, és a TV szoftverfrissítés menüben amikor rámegyek a helyi frisssítésre akkor azt írja, hogy nem sikerült beazonosítani.
Az automatikus frissítés meg azt írja, hogy ez a legújabb, nem kell frissítenie (pedig a V440 van fennt).
Tehát inkább senki ne nyúljon a készülékhez mert sikerült szétkurnom.
-
SlaveDealer
tag
Sziasztok!
Hosszas TV tesztek elemzése és hozzászolások alapján tegnap vásároltam egy 55C835 készüléket.
Egy Samsung UE32F6400 típust váltott le és lehengerlő a vizuális élmény
( "tokeleteskep" youtube csatorna ajánlása szerint lőttem be a képbeállításokat).
A kérdésem az lenne, hogy a régi Samsung készülékhez anno gyárilag adtak egy "IR Extender Cable" kütyüt ami végülis egy infravörös távirányító vevő és ennek a segítségével volt lehetőség a Telekom-os Set Top Box-ot (Cisco Cis2001) irányítani a TV távirányítójával.
TLC-nél nem találtam olyan remote control beállítást amivel ezt el lehetne érni.
Van bármely megoldás, hogy ne kelljen két távírányítot használni ha TV adást szeretnénk nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Erősítő, hangfalak
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

( "tokeleteskep" youtube csatorna ajánlása szerint lőttem be a képbeállításokat).