- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
válasz
Elektrosokk #979 üzenetére
Még nem regeltem le, mert eddig az összes problémám már fel lett vetve fórumon mások által. Egyébként legyen fórumon néha-néha angolul is tesznek fel külsősök kérdést s meg is válaszolták őket.
Mindazonáltal az orosz fórum is pörög, a többi kicsit lassabban, bár most legutóbb a legújabb build az ausztrál fórumra került fel legelsőként.
Itt a fórum linkje: [link]
Ha megtalálod a tv-dhez való topikot akkor már sok-sok újdonságot találhat az ember. A távirányító programozástól kezdve az android store-ban nem lévő progik telepítéséig. Nálam pl távirányítón a Netflix gomb most már a YouTube-ot hozza be. Átprogramoztam, nem nagy kunszt.
Példának kedvéért a TV android store-jában nincs benne a GTA San Andreas, s feltettem más módszerrel. Eddigi legélvezetesebb játék számomra a tv-n. A Liberty City Stories is jó volt, a Vice City nem volt az igazi, a San Andeas pedig csúcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest