- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #37327 üzenetére
Korábban próbáltam másik TCL -en is, illetve több droidos TV -n is. Mindig volt valami probléma vele. Ha viszonylag normálisan is működött, annyira stabil sosem volt, mint más készüléken, ahol hivatalosan is biztosították az appot.
Aztán több év után, még tavaly megszüntették a Game Pass alkalmazást, hogy egy alkalmazáson belül integráljanak minden funkciót. Ez viszont nem jött össze egy bírósági ügy miatt, ami nem zárult le teljesen. Ebbe most hosszú lenne belemenni.
Én már pár hónapja nem követem a témát, mert mostanában nem sok időm és kedvem van játszani, de jelenleg én nem látok olyan részt az Xbox appban, ami arra utalna, hogy működne benne a cloud gaming. Ha nem jól láttam majd kijavít valaki.
Tehát ha jól is működne a mókolt megoldás, egyelőre nincs hivatalos alkalmazás droidra, amiről megy cloud gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest