Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turika86
aktív tag
válasz
BlueSteel
üzenetére
Nekem jellyfin media server van fent, plexet váltottam le mert eléggé sok haszontalan funkció/lassúság társult mellé. Tény hogy megvettem a tplink adaptert usb/lan, mivel 50-80-100gb mkv-t nézek a tv-n. De előtte egy 65 lg oled volt, most ezt a 85c845 váltotta, és ettől lett igazán "mozi" élmény... A kép brutális, és így média serverrel használva több mint kielégítő. Sajnos a netflix némelyik műsora tényleg csalódás, de összességében amennyiért vettem én nagyon boldog vagyok. (Jelenleg 412 fw)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmgyűjtés
- iPhone topik
- LED világítás a lakásban
- DJI topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor