- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Imike55 #33806 üzenetére
Helló, igen olvastam. Most töröltem a Google Home-ot, és a profilom, majd mint új rendszer ismét beállítottam. Nem nyomkodtam el a settinget, de azokat ez nem törölte, mert a CEC be volt állítva, amit előzőleg én állítottam be. Szóval nem törli a korábbi settinget. Ma vettem direkt egy új 2.0-s HDMI kábelt, hogy ez sem legyen akadálya, de semmi. Kapcsolgattam ki-be a beltérit, hogy adjon egy impulzust a tvnek... Semmi. Itt tartok. Holnap ráfekszek a fw frissítésre, most direkt angolra állítottam a reset után, atolvas9m megint a fórumot hol tart ez a vonal.
Legalább megtaláltam a Telekomos távirit, hogy a gyerekek tudják kapcsolgatbi, de azért ez nem komfortos. A Samu távirányítoja és használata egy mestermű ehez képest. Azt is keresek ... A problémadra a fw updateban reménykednék. Akkor próbálkozzunk tovább. Valamit mi baxtunk el, ha senkinek nincs ilyen gondja...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest