Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Celtis #31349 üzenetére
Az nem más liga az másik bolygó
Az egész story margójára
2020 január vettem a Philips 55Oled706-t 400e pénz nem volt kevés. Ha követed a Philips fórumot emlékezhetsz a dologra hogy nem stream akadás hanem tv csatorna váltásba bekapcsolásba képes volt belefagyni a tv 2alaplap 1komplett készülék csere után még mindig nem működött rendesen aztán 1x csak egy fw frissítéssel eltűnt az egész. Nejem utálta azt a tévét.
Nekem is azt mondta mindenki hát android így okostévé úgy ezek ilyenek. Sajnos tényleg félkész szart sóznak ránk aztán foltozgatják és ez sajna ma mindenre igazHa már akadás
Megnézné más ezt a youtube videót, mert nem tudom normális-e hogy akad darabos az egész sőt az alábbi helyeken a kép is vibrál mintha a fényerő ugrálni
0:14, 0:35, 4:15, 4:54
a képbeállítások
képmód: Mozi
din konttraszt ki
fekete sáv magas
din fényerő automata
helyi fényerőcsökk magas
helyi kontraszt ki
digitális képsimítás ki
mozgás> kép tisztaság ki
din gyorsítás ki -
mikrofon
veterán
válasz
Celtis #31349 üzenetére
Ez azért elég furcsa hozzá állás....
Veszel egy "olcsó" TV-t, amit folyamatosan sz@rozol, aztán meg veszel, egy többszörösébe kerülő TV-t.
Szerintem ez alapján nem azzal van a baj hogy a többi felhasználó, nem veszi észre, nem érdekli, hanem hogy a többi felhasználó helyén kezeli és megfelelő elvárásai van. Tieid meg irreálisak ebben a kategóriában. Természetesen ez valóbban bosszantó lehet.
Még a végen, majd egy ilyen kategóriájú TV-hez is fogsz venni egy rendes média lejátszót, vagy akár többet is a megfelelő tartalomhoz, hogy valóban a megfelelő élményt kapd... Mert ott is hiányozni fog az AFR, vagy egyéb.... -
belan
addikt
válasz
Celtis #31349 üzenetére
Nem értem miért vettél c805 ha nagyok a elvárásaid ?c805 egy jó tv de vannak hátrányai is ,g4 tol is van jobb képminőség , miért nem egy tcl c765 vagy 855 vettél ? Ha meg volt 77 g4-re a pénzed miért nem egyből g4 vettél ,nem értem c805-tol csodát vártál ennyi pénzért ?
Új hozzászólás Aktív témák
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged