-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Bazsi81
üzenetére
Ez mit is jelent pontosan? Nekem ez még nagyon új dolog. Valami fájlt kell letölteni és azt valahogy telepíteni a tv-re? Már most megjött a TV, talán holnap már lesz lehetőség kicsomagolni és vetni rá egy pillantást működés közben is
Mivel eddig fhd tv-n néztünk mindent, így valószínűleg az alap beállítások mellett is minden ég és föld lesz a mostanihoz képest, de láttam, hogy sokan érdeklődnek egy-egy beállítása után, tehát akkor biztosan van különbség és megéri feltenni? Ha valahol van egy korábbi leírás, összefoglaló ezzel kapcsolatban, akkor az is jó, ha belinkeli valaki 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel eddig fhd tv-n néztünk mindent, így valószínűleg az alap beállítások mellett is minden ég és föld lesz a mostanihoz képest, de láttam, hogy sokan érdeklődnek egy-egy beállítása után, tehát akkor biztosan van különbség és megéri feltenni? Ha valahol van egy korábbi leírás, összefoglaló ezzel kapcsolatban, akkor az is jó, ha belinkeli valaki 
Vhiktor