- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
PC--n rossz a VRR C735-nél, vibrál a kép a frissítési frekvencia váltakozásából adódó brightness váltakozás miatt mivel nincs benne brightness lock, szóval szart sem ér.
Mindent próbáltam, de nem tudtam kiküszöbölni.
A TCL paneljei sem natív 144hz-esek, hiába hazudják azt. Ha annyi lenne, akkor VRR nélkül is menne a 144hz és látná a VGA/windows is. De nem látja, kézzel kell hozzáadni, és csak akkor működik ha a VRR is aktív (ami meg úgyis szar).
Szóval maradt a 120Hz VRR nélkül, szerencsére a gépem bírja a fix 120-at, igaz csak 1440-ben, de így is jó. -
haxxika
senior tag
562-t raktam fel megjelenés után nem sokkal (miután a fórumközösség kitesztelte), néha a disney+ egyszer csak kilép, aztán tudom ugyanonnan folytatni. Más problémát nem vettem észre. 55C728 van nálam.
Nekem anno 1x nem akart beindulni, alaplapcsere lett a vége, utána volt egy kis ghosting a képernyőn amit egy full reset rendberakott.
Streaming appokat nézek közvetlen a tv, illetve nagyritkán a telekomos set top box is beindul ha nincs semmi streamelhető. PC össze van már kötve, de valahogy közvetlen monitorom előtt jobban szeretek gamelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged