- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
PC--n rossz a VRR C735-nél, vibrál a kép a frissítési frekvencia váltakozásából adódó brightness váltakozás miatt mivel nincs benne brightness lock, szóval szart sem ér.
Mindent próbáltam, de nem tudtam kiküszöbölni.
A TCL paneljei sem natív 144hz-esek, hiába hazudják azt. Ha annyi lenne, akkor VRR nélkül is menne a 144hz és látná a VGA/windows is. De nem látja, kézzel kell hozzáadni, és csak akkor működik ha a VRR is aktív (ami meg úgyis szar).
Szóval maradt a 120Hz VRR nélkül, szerencsére a gépem bírja a fix 120-at, igaz csak 1440-ben, de így is jó. -
haxxika
senior tag
562-t raktam fel megjelenés után nem sokkal (miután a fórumközösség kitesztelte), néha a disney+ egyszer csak kilép, aztán tudom ugyanonnan folytatni. Más problémát nem vettem észre. 55C728 van nálam.
Nekem anno 1x nem akart beindulni, alaplapcsere lett a vége, utána volt egy kis ghosting a képernyőn amit egy full reset rendberakott.
Streaming appokat nézek közvetlen a tv, illetve nagyritkán a telekomos set top box is beindul ha nincs semmi streamelhető. PC össze van már kötve, de valahogy közvetlen monitorom előtt jobban szeretek gamelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest