Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Vhiktor #14800 üzenetére
"A dolb vision dark van legközelebb a szabványhoz"
C728-on lehet..
de a végtére nem műszerrel nézünk filmet hanem szemmel.
hiába van egy múszer által legjobbnak vélt beállítás ,ha közben amit jól kéne látnunk az tök sötét ..gondolom ezek a kalibrátorok egy bizonyos tartományt néznek főleg,mig más értékekkel megengedőbbek ezértehet a feketek tökéletesek viszont az arcok rendre alexponáltak márpedig fotózásnál i tanítják mindig a szem legyem éles és az arc legyen a leghelyesebben exponált..
szóval kell az a gamma növelés hogy ne legyenek túl sötétek az arcok -
saelin
veterán
válasz
Vhiktor #14800 üzenetére
Nekem a Bright Dolby kellemesebb. Lehet a sok sdr tartalom miatt amit évek óta nézek, de a nagyon sötét kép engem irritál. Játszadoztam a beállításokkal, kontraszttal stb és szépen belőttem a nekem megfelelőre. Egy opciót kell nagyon kerülni ami nagyon szétcseszi a képet az pedig a Black Stretch. Rengeteg részletet elsötétít amit nem kellene.
Amúgy Dolby alatt nincs dynamic tone mapping? HDR alatt ott a beállítás és az segít a sötétebb részletek megörzésében, de Dolby alatt teljesen hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged