- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
herkulesminusz
tag
válasz
wallace 234 #1407 üzenetére
Kipróbáltam az összes beállítást, micro-dimming, illetve fényerő+ kikapcsol (?mire jó ez, látható képminőségbeli változást nem okoz), de sajnos nem segít egyik sem. Ahogy írtam normál filmnézésnél általában nem zavaró, azonban világos jeleneteknél (rajzfilmek, illetve netezés) mondhatni zavaró. Pont úgy néz ki, mintha a sarkokban (illetve jobb szélén középen is) túlhúzták volna a csavarokat, amire valahol olvastam is, hogy esélyes, hogy ha kicsit visszalazítjuk elmúlik a defekt...azonban ezen a készüléken hozzáférhető helyen nincs csavar.
Azért kérdeznék esetleg más tulajokat is ilyen vagy hasonló készülékkel, hogy náluk is látható-e ilyesmi elszineződés, mert még bőven 14 napon belül vagyok, cserebere beleférne, ha lenne értelme, és nem mindegyik ilyen...esetleg még rosszabb?
-
herkulesminusz
tag
válasz
wallace 234 #1407 üzenetére
Nem, még nemvoltam otthon, ezeket a képeket tegnap este lőttem, de ha hazamegyek kipróbálom, köszi. Mondjuk álítgattam már mindenfélét keresztbe-hosszába, nem segített, de akkor ezeet célzottan is ki fogom próbálni.
Amúgy a TV-ről:
Egy LG 65UM7100-ról jöttem át erre (azt 14 napon belül visszaküldtem, mert annak aztán igazán katasztrófa képe volt...a legsötétebb fekete valami halványszürke derengés volt, illetve a kép közepén sötét-világos sávok /banding/ húzódtak, a képernyő tetején buborékként elhelyezkedő bevilágításokról ne is beszéljek).
Ennek ahhoz képest klasszisokal jobb a képe. A fekete majdnem teljesen fekete, így sötétben is nézhetőek a sötétebb tónusú filmek, az egész TV sokkal kontrasztosabb. Bevilágítás 0, egyedül ez a sarkoknák tapasztalható sötétedés zavar, ami viszont a világosabb képeknél tud zavaró lenni, ha az ember tudja, hogy ott van...illetve ahogy írtam is, pl. netezésnél is zavaró, mert ott egyszínű képek vannak.Az Android TV nagyon tetszik, azzal együtt, hogy néha meg-megakad (korábbi beírásban olvastam, hogy ezt is javították újabb firmware-el, azt még nem töltöttem rá, így erről nem tudok nyilatkozni).
Az egész TV fém hátlapot kapott, szemben az LG, Samsung műanyagával, illetve a tartóláb is fém, atomstabilan áll a szekrényen (az LG kis műanyag lábai miatt ha csak ránéztem a tv-re majd feldőlt).
Az 5 év garacia is jó érv tud lenni, bár nem tudom mire számíthatok, ha pl. 4 év múlva elhalálozik a készülék, meglesz-e még forgalmazó (emag), szervízháttér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Viccrovat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55Q67D) 140CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest