Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- OLED monitor topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Redneck #13903 üzenetére
Sziasztok!
2 hónapja vettem meg a 65c728-at. Írjátok a fekete szín megjelenítést, ezzel egyetértek valóban vannak benne hiányosságok, viszont a fényerőre páran panaszkodtok (nyilván egyénfüggő), de pl. nekem este ha világos jelenet van kb. 4 méterről nézve majdnem sok is úgy vakít. Véleményem szerint ennyi pénzért amennyiért az utóbbi időkben kapni lehetett baromi jó vétel volt.
Viszont lenne két kérdésem. Remélem nem nagyon "off, de azért "off"-ba teszem".
1., Ki milyen külső adattárolót használ filmnézésre, és milyet (pendrive, ssd)?
2., Pendrive leválasztása: (Beállítások-Rendszer-Tárhely-Kiadás), ennek nincs egyszerűbb módja esetleg?Köszönöm
-
pepimama
tag
válasz
Redneck #13903 üzenetére
Szia(sztok)! Olcsóbb verziót vennék, amiben nincs DV, de kicsit bennem van a tüske, hogy van-e lényeges különbség a HDR10 és a DVision között?
Valamint a P635-ben minimálisnak érzem a felskálázást. Irrreális elvárás, hogy mindenből (SD-től 720p-ig) kb. Full HD 1080p-t csináljon, vagy ilyen technológiát csak a drágább TV-kbe raknak, esetleg ebben is van csak ennyit tudnak? Nem is találtam olyan gombot, amivel mutatná a TV, hogy mi a pontos minőség (csak a HDR-t jelzi, illetve Tv-adásnál kiírja 2 mp-re), de pl. rákötöttem egy Nintendo Wii-t és semmi változás, csak kiírta, hogy 576p és elég homályos a kép, azaz nincs felskálázás
-
flash-
veterán
válasz
Redneck #13903 üzenetére
nekem tökéletes a fényerő de tényleg ez tv fuggő ízlésfüggő is nyilván.
na a saját hangját még ki se próbáltam ,genius 2.0-val használom.
ezek a tv-k egyébként tudnak 2.0 án térhangzást? ha igen hogy?(amit találtam beállítást az ilyen téren nem hozott semmi pluszt)
még a Soundblaster audigy se hangkártyám is tudott ,filmeknél nem is volt ám rossz!urobee:na pont ez a téma,nekünk is ez a tapasztalat
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest