Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
droti25 #29069 üzenetére
Szia
Én semmilyen mikro lagot nem tapasztalok igaz én Chromecast with Google TV-vel hajtom meg a C805-öt filmek lejátszásához, mert a tv-re telepített lejátszók egyike se tudott kadencia helyes lejátszást (Plex, Kodi) hiába volt engedélyezve a váltás, az valami ok miatt nem megy, Chromecast with Google TV-vel hibamentesen vált a TV. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Bogyi007 #29003 üzenetére
No én se TV nézés miatt szórakoztam vele, új a C805-ös és teszt a lényege a TV használatnak 14 nap elállási idő alatt derüljön ki ha valami baj van vele, amúgy évek óta én se nézek már tv adásokat, valahogy nem is hiányzik, ma is ki voltam akadva a rengeteg reklámon, és a lehangoló túltömörített tv adókon, sajnos már a Digi is a túlzott tömörítés útjára lépet.
-
zsolt501
nagyúr
TCL Tv-n hogy lehet azt megcsinálni hogy ne ABC sorrendben keresse le Digi KábelTV esetén a csatorna listát, hanem hálózat szerin, mert teljes keresés esetén ABC sorrendbe pakolja a TV, és így elég gáz, tudom lehet utólag szerkeszteni a listát.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
saelin #15969 üzenetére
Nézz át ide és rá fogsz jönni, hogy az utolsó fő verzió frissítés után igen sok gond lett a lejátszóval, és bizony ezt a hibát hónapok óta nem orvosolta a google.
Szóval nem túl tökéletes a Google TV rendszer, egy előnye volt a frissítésnek hogy megy a kadencia helyes lejátszás (ez sem minden applikációban), más pozitívumot nem tudok említeni. -
zsolt501
nagyúr
válasz
nokia3650365 #15849 üzenetére
Csak film nézés miatt ne cserélj, filmek esetén semmi értelme, én a kadencia helyes film lejátszást támogatom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest