Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
Pont ilyen Tapo 100 kamerával vettem fel a konyhaablakunk előtt bagózó szomszédokat és kértem birtokvédelmet a jegyzőtől. kb. 2 hét alatt 52 videoklipet hoztak össze.
-
szegus
csendes tag
kíváncsian várom a tesztek eredményét
-
-
-
PTM
aktív tag
Arról van tapasztalat, hogy mondjuk egy ilyen Audeze headset mennyire működik a tévékkel? Arra gondoltam, hogy a tévébe dugom a dongle-t és átrakom rá a hangot. (LG OLED-eket szoktam venni, elsősorban azokkal érdekel. A mikrofon része kevésbé fontos, úgysem multizom.)
Mert úgy talán egyszerűbb is lenne, mint a Sennheiser RS-t bedugni mindig az erősítőbe.
-
ilor14
tag
Jó árban mérik a magyar kereskedők a Keychron K2 HE-t, a Keychron oldalán szállítással együtt egy tizessel olcsóbban megáll
-
tibaimp
nagyúr
válasz
deathcrow42 #14 üzenetére
Na, ez érdekes!
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
deathcrow42 #12 üzenetére
Az komoly...
Én egy ilyet néztem ki: Sennheiser HD-600
Mondjuk ehhez már kell külső DAC+AMP! Neked ilyen nyalánkságok vannak a fülecshez? -
-
tibaimp
nagyúr
válasz
deathcrow42 #1 üzenetére
Nekem volt saját tapasztalatom ilyen "kisebb kerek/kör" kialakítású füleccsel, kb egy fél óra után úgy nyomta a fülemet, hogy megfájdult a fejem, le kellett vennem! Nem ez a márka volt, ez fontos kihangsúlyoznom, nem emlékszem milyen volt már!
Szóval fülecs esetében nem minden a hangzás. -
Csandi
őstag
válasz
deathcrow42 #9 üzenetére
Én is fogom arra is sokat
-
-
Csandi
őstag
válasz
deathcrow42 #7 üzenetére
Youtube-on is minden audiofil csatornán is ezt az egyet megszokták említeni mint gamer fejes, hogy ha valakinek kell akkor ezt vegye ne mást.
-
Az audiofil hobbi az mély üreg, pillanatok alatt több százezres füles + erősítő kombó és még csak az elején vagy az egésznek.
Engem ez a review győzött meg, Black Fridayen vettem a headsetet németországból és hozattam onnan magyarországra, mert tavaly novemberben itthon nem lehett kapni.
Nem tökéletes, mert tényleg nehéz meg a műbőr párnáját cserélni fogom, de ez a hangminőség amit kitol magából a planar drivereivel wireless kapcsolaton... Hallgatni kell, és azonnal érzi az ember a különbséget
-
Kinder
senior tag
Szép ára van a fülesnek, nade ha ilyen jó minőségű, mint ahogy Deathcrow42 mondja, akkor megéri.
Mindig is azt mondtam, hogy nem baj, ha valami drága ( autó, kaja, telefon, stb ), amennyiben nyújta is azokat az előnyöket, amiket elvárunk ezért az árért cserébe.
Ha meg nincs arra a bármilyen előnyre szükségünk, akkor ne vegyük meg, vegyünk olcsóbbat, de akkor ne is fikázzuk a drágát az áráért. -
Ribi
nagyúr
Mondjuk hogy külön van ps meg xbox füles ez szánalmas. Ezeket a szabávnyokat kellene legközelebb egységesíteni mint az USB-C-t.
-
-
Csandi
őstag
válasz
deathcrow42 #1 üzenetére
Épp tegnap rendeltem egyet
-
Nah Audeze Maxwell tulajként csak annyit tudok mondani, hogy ez a füles hangzásban minden “gamer” fülest agyonver, punktum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A desktop gépeken felül analóg klaviatúra, headset, egérpad, Wi-Fi kamera és monitorok hármasfogata várja az enyhülő időt.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple TV+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Az
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Nikon Speedlight SB-600 külső vaku
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest