Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cindercone82
tag
Szia!
Sikerült "szóra bírni" az ébresztős projektet! Nagyon jó! Mondjuk párom reggel megijedt tőle hogy ki a franc beszél mellettem
Most hogy megvettem Mariskát (már pár hónapja de eddig nem nagyon használtam) próbálom hasznosítani. Leginkább akkor jön jól ha zenét hallgatok és a telefon a táskában van. Az nagyon hasznos hogy bemondja a hívó nevét. Rengeteg zsebben kotorászástól kímél meg nap mint nap.
Most még olyan profilon gondolkozok, hogy a headset felvevő gombjának a megnyomásával bemondja a pontos időt. Az hasznos lenne. Mondjuk sportolás közben.
Na meg arra gondoltam, hogy az általad készített projekből ki lehetne valahogy szedni az időjárás letöltés+időjárás kimondása taskot úgy hogy egy taskba össze legyen rakva? Mert azzal egy viszonylag univerzálisan használható taskot kapnánk amiből akár widgetet vagy a az általam leírt headset gombjára reagáló profilt létre lehetne hozni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest