Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
Na, az aztán tényleg nem egy régi darab

Mivel van van benne ezek szerint, akkor kísérletezés kérdése.
Onnan gondolom, mert az egyik kollégám a Defy+-ához vett egy tokot, amiben egy kis mágnes volt. Aztán azt vette észre, hogy a telefonja mikor kiveszi a tokból, mindíg aktív és car dock módban van.
Én is kipróbáltam, szétszedtem egy vinyót, kiszedtem belőle a mágnest és ha közel tettem a telefonom, átváltott car dock módba. (Kb. 10mm távolságra kellett tennem.)
Azért említettem, mert kell valami a telónak, amit érzékelni tud és csak arra a szitura jellemző.
Gondolom elég közel kell lennie a telónak a mágneshez. Viszont, ha már bekapcsolta akkor már nem fontos, feltéve, hogy a Taskerben csak a bekapcsolást állítod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest