Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Igen, én is tisztában vagyok nagyjából az elvesztés/ellopás utáni minimális esélyekkel, hogy megkerüljön, de gondoltam ha már úgyis fut a program, akkor mért ne legyen benne egy ilyen profil is. Akkor azt mondod az Avast előnye egy Tasker-es profil-lal szemben csak annyi, hogy nem lehet törölni a telefonról? Mert azt tudom ha berakom a system/app-ba, akkor a factory reset ahhoz nem nyúl, de ha rajta van a Recovery a telón, azzal úgyis letudják gyalulni. Recovery-be való boot-olásra már gondolom nincs védelem, nem?
Kicsit más jellegű kérdés. Olyasmit nem nagyon lehet beállítani feltételnek, hogy ha éppen használtam egy programot, de bezártam, akkor mi történjen - ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- PlayStation 5
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Formula-1
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Kenwood KA 1010
- Pioneer SX 205RDS
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest